Gå til sidens hovedinnhold

- Lars Peder Brekk bør trekke seg

Ordfører til frontalangrep på landbruksministeren.

GRONG (Namdalsavisa): I et debattinnlegg i Namdalsavisa tar grongordføreren et kraftig oppgjør med Brekk, som han mener er på kollisjonskurs med både næringa og velgerne.

- Som Sp-ordfører skulle jeg så gjerne kunnet si at den rødgrønne regjeringen er redninga for melkebøndene. Det synes dessverre ikke slik, skriver Sp-ordføreren.

Les innlegget: «Ei kron meir!»

- Mange har nok satt sin lit til en landbruksminister fra Sp og fra Namdalen. Lars Peder Brekk har ikke vist seg oppgaven voksen. Det er trist å se en statsråd som til de grader er på kollisjonskurs med næringa og med velgerne. Statsråden har ingen svar på de utfordringene melkebøndene står ovenfor. Verken til de som satser for seg selv eller de som velger å satse på samarbeid i samdrift. Det nærmeste jeg har hørt et svar er at den forrige regjeringen var enda verre. Det er sikkert sant, men en svært mager trøst for dem som i dag tvinges til å slutte grunnet manglende økonomi, mener Seem.

Seem, som også er leder for Indre Namdal regionråd, utfordrer statsråden til å støtte en fersk allianse som skal jobbe for levelige vilkår for melkebøndene.

- Det bør være en god sak for ministeren å kjempe for dette både innad i regjeringen og under jordbruksforhandlingene til våren, skriver Seem.

- I motsatt fall bør Lars Peder Brekk trekke seg, legger han til.

Denne saken er levert av Namdalsavisa.no.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken