Gå til sidens hovedinnhold

Larvik: - Vi har alltid tvilt

Men tre kamper uten seier fikk holde for normalt så suverene Larvik.

GJERPEN-LARVIK 23-31: Først tapte de cupfinalen mot Byåsen. Så var de heldige som fikk uavgjort 24-24 mot Stabæk i serien. Så tapte de i Mesterligaen. Onsdag var imidlertid Larvik tilbake der de pleier å være - med en enkel seier.

Linn-Kristian Riegelhuth scoret åtte mål og Inger Sofie Heieraas sju for Vestfold-laget da Gjerpen ble slått.

- Har alltid tvilt
Men har de tvilt underveis?

- Vi har alltid tvilt vi. Det er det som har vært Larviks styrke de siste seks-sju årene. Uansett motstander har det alltid vært: Hvordan går dette? Det har fått oss til å prestere igjen og igjen, sier Larvik-trener Karl Erik Bøhn til Nettavisen.

- Men vi har aldri tvilt sånn at det har gått ut over selvtilliten, legger han til.

- Og når vi har hatt litt skader og sykdom så må man nesten regne med å tape en kamp i ny og ne.

Etter en periode med skader og sykdom har han nå alle spillere tilgjengelige - minus Olga Tsjernova som fortsatt er et par uker unna å være tilbake. Bøhn tar uansett med seg en masse fra kampen mot Gjerpen.

- Det har fungert veldig bra på treningene denne uka, selv om vi slet i 1. omgangen her mot Gjerpen. I 2. omgangen spilte vi imidlertid ordentlig god håndball. Det tar vi med oss videre.

- Hvordan går det mot Byåsen?

- Vi møter et veldig godt lag, men vi er jo sånn nogenlunde selv også. Det blir tøft og jevnt, sier han.

Byåsens 10. seier
Ellers slo Byåsen Stabæk med samme sifre, 31-23, etter en sterk avslutning. Det betyr at det er duket for gullkamp når Byåsen reiser til Larvik neste uke. Larvik leder serien med tre poeng på Byåsen - til tross for at Byåsen står med ti strake seirer i serien - dette fordi trønderne startet serien med minuspoeng.

Storhamar avanserte til 3. plass etter storseier mot Bækkelaget.

Se her for alle resultater og tabell (ekstern lenke).