Gå til sidens hovedinnhold

- Latterlig

Her gir Arsène Wenger den svenske dommeren huden full.

Sol Campbell kom i fokus både positivt og negativt da Arsenal fikk med seg et greit resultat hjem til Emirates fra onsdagens mesterligaoppgjør mot Porto.

Først headet 35-åringen inn utligningen for gjestene fra London, før han kort tid ut i den andre omgangen kom i fokus da han på klønete vis kom til å være nær ballen med foten før den gikk opp i keeperhanskene til Lukasz Fabianski.

Dommeren dømte indirekte frispark, men dødballen ble tatt fort og Falcao sørget for 2-1-målet som skulle vise seg å bli kampens siste.

Les også: Campell jublet igjen etter fire år

- Ikke bevisst tilbakespill
Den avgjørelsen fra dommer Martin Hansson var selvfølgelig Arsène Wenger langt fra fornøyd med.

- Jeg er av den oppfattelse av at det dommer Hansson mener var et bevisst tilbakespill, var et uheldig touch som absolutt ikke burde regnes som et tilbakespill, argumenterte franskmannen etter kampen ifølge Sky Sports.

Og det sluttet ikke der.

- Jeg mener også at dommeren bør gi oss tid til å sette opp forsvarsmuren, om ikke har man ikke mulighet til å forsvare seg mot et indirekte frispark innenfor egen 16-meter. Det er rett og slett latterlig. Det er ikke forsvarlig fra dommerens side og det er vanskelig å forstå.

Når frisparket ble dømt, ga Fabianski noe urutinert ballen til den svenske dommeren slik at han kunne legge den ned på bakken og gjøre sitt for at portugiserne kunne ta frisparket kjapt og score bak polakken som var langt fra klar.

Les også: Rasende etter Øvrebø-tabbe

Uheldig polakk
Men Wenger vil ikke gi Fabianski noe skyld i den situasjonen.

- Om keeperen vår velger å holde på ballen for å sinke angrepslaget, så er det ikke fair play. Men om han gir de ballen, så scorer de. Hvordan kan man da stoppe målet fra å skje?

Men Arsenal-treneren vil nok garantert gi sin sisteskanse skylden for den første scoringen. Et innlegg fra høyrekanten som så ganske så ufarlig ut, ble ekspedert inn i mål av Arsenals annenkeeper som steppet inn for en fingerskadet Manuel Almunia.

Franskmannen var tydelig oppgitt over dommerens fotballforståelse.

- Har han noen gang spilt fotball? Om han noen gang har gjort det, vil jeg gjerne at han skal forklare til meg hvordan man skal forsvare seg mot noe sånt, avsluttet en oppgitt Wenger.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken