Gå til sidens hovedinnhold

- Lazio følger Iversen

Italiensk avis hevder at storklubben Lazio er interessert i Steffen Iversen.

La Gazzetta dello Sport, normalt sett en etterrettelig avis, skriver lørdag at Lazio – klubben med de vakre, lyseblå draktene – følger Iversen nøye. Den norske spissen skal ifølge avisen koste om lag en halv million euro, hvilket med dagens valutakurs tilsvarer cirka fire millioner kroner.

Fire mill. i året
Avisen skriver også at forhandlingene er kommet til et «avansert stadium». Iversens lønnskrav skal heller ikke være avskrekkende eller stikk i strid med klubbens politikk: 500.000 euro i året.

La Gazzetta dello Sport slår saken stort opp i lørdagens utgave. De skriver også at Sampdorias Andrea Caracciolo er alternativet til Iversen, men at italieneren har et langt høyere lønnskrav. Klubben er uansett på jakt etter en tanksenter av den sterke, fysiske sorten.

Det har ikke lyktes Nettavisen å komme i kontakt med verken Steffen Iversen, noen i Rosenborgs klubbledelse eller noen som representerer Iversen lørdag ettermiddag.

Lazio ligger på 14. plass på tabellen så langt i årets Serie A-sesong. Det er spilt 17 serierunder.

Her kan du se tabellen
Her kan du se spillerstallen til Lazio

Det er for øvrig Goran Pandev som er klubbens toppscorer så langt. Pandev, som veksler mellom å være spiss og offensiv midtbanespiller, har sju nettkjenninger.

P.S. Lazio er for øvrig også på jakt etter en keeper. Det ser ut til at klubben skal klare å hente River Plate-målvakten Juan Pablo Carrizo, men det avhenger av at han klarer å skaffe seg et italiensk pass.

Her får du flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk