Gå til sidens hovedinnhold

Leder etter ny superrunde

To eagler gjør at Suzann Pettersen kan ta sin fjerde turneringsseier for året i kveld.

Suzann Pettersen gjorde sin beste runde for året på LPGA-touren lørdag da hun kunne notere 64 på scorekortet. Det sendte det norske golfesset opp i ledelsen i Longs Drugs Challenge, ett slag foran Lorie Kane og to slag foran Lorena Ochoa.

Suzann begynte turneringen svakt med en 75-runde, tre slag over par, men de to påfølgende rundene har hun spilt opp mot sitt aller beste, og satt resten av verdenseliten på plass. Fredag ble det 65 slag og altså 64 på lørdag.

- Golf er et rart spill. På den første runden følte jeg ikke at jeg slo mange dårlige slag, men jeg puttet forferdelige i forhold til hva jeg pleier. Det er noe jeg har jobbet mye med, å få mer følelse i puttene, sier Suzann, som ikke kan huske sist hun gjorde to så bra runder på rad.

- Det er lenge siden. Jeg kan ikke huske det. Det er en deilig følelse, sier Suzann til LPGA-tourens eget nettsted.

På vei mot 64-runden gjorde Suzann to eagler. Hun er bare den sjette som gjør det på LPGA-touren denne sesongen, og kan ikke huske sist hun gjorde det.

Den første eaglen kom på hull fem, der hun senket en putt på to og en halv meter. Enda mer imponerende var kanskje eaglen på det niende hullet, der hun senket en chip på ti-tolv meter.

Suzann Pettersen har tidligere vunnet Michelob ULTRA Open at Kingsmill og majorturneringen McDonald’s LPGA Championship på LPGA-touren denne sesongen. I tillegg vant hun SAS Masters på Losby utenfor Oslo på Europatouren i august.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant