Gå til sidens hovedinnhold

Legger press på Sturridge

Både Brendan Rodgers og Steven Gerrard legger et blytungt press på Liverpools siste signering.

Daniel Sturridge ble onsdag presentert som Liverpool-spiller. Den engelske landslagsspissen forlater dermed Chelsea, der han har fått minimalt med spilletid denne sesongen.

23-åringen kan imidlertid ikke vente seg noen kjære mor hos sin nye arbeidsgiver heller. Allerede fra dag én får han krystallklar beskjed om å prestere av både kaptein Steven Gerrard og manager Brendan Rodgers.

– Han har sagt at han ønsker å spille for en storklubb. Nå er det ingen unnskyldninger. Han er nå sammen med gode spillere i en stor klubb, sier Gerrard til BBC.

Én hel kamp
Brendan Rodgers slutter seg gjerne til veteranens formaninger.

– Vi har hentet en spiller som vet han må prestere, hvis han skal være i en av verdens beste klubber. Det er kanskje hans siste sjanse, og det er sikkert en av grunnene til at han har valgt oss, sier Liverpool-sjefen til klubbens hjemmeside.

Daniel Sturridge har kun spilt én hel kamp for Chelsea denne sesongen. Ved siden av de 90 minuttene mot West Bromwich i november, har det blitt en håndfull korte innhopp.

I Liverpool er man likevel sikker på at unggutten blir en suksess.

– Jeg har all mulig tro på ham, han kommer til å bli en hit, og han blir en annerledes trussel offensivt, sier Brendan Rodgers.

Går langt tilbake
Forholdet mellom Rodgers og Sturridge går langt tilbake.

– Jeg har kjent han siden han var 12 år. Jeg har sett han i forskjellige klubber. Han skapte seg et navn som ungdomsspiller i Manchester City, og var en av Europas beste unge angripere, sier Liverpool-manageren.

At det har gått trått i Chelsea, har han også forståelse for.

– Han flyttet til Chelsea, og det er vanskelig for en ung spiller. Han er en målscorer, og den eneste gode perioden han har hatt, var i Bolton. Men når han spiller, scorer han mål, sier Rodgers. (ANB)

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken