Gå til sidens hovedinnhold

Legia vil ha omkamp mot Deilas Celtic

- La oss møtes og løse denne saken på hederlig vis.

I et å pent brev på eget nettsted ber Legia Warszawa Celtic om støtte etter mesterligaskuffelsen. Polakkene står fast på at de fortjener plassen i mesterligakvalifiseringens siste runde.

Brevet er undertegnet av Legias styreformann Dariusz Mioduski, som søndag var svært kritisk til Celtics oppførsel under en pressekonferanse.

- Frir til Celtic
I brevet ber han Celtic om å samarbeide med Legia om en felles uttalelse til UEFAs disiplinærkomité. Blant annet frir han til skottene ved å vise til deres stolte Europa-tradisjon.

- Jeg ber dere se tilbake på tradisjonene for ære og ærlighet som deres berømte klubb har vært kjent for de siste 126 årene. Ikke ødelegg den vakre arven dere har fått fra tidligere generasjoner. La oss møtes i Warszawa eller Glasgow og løse denne saken på hederlig vis, skriver Mioduski blant annet.

- Sjokkert
Ifølge VG uttalte styrelederen søndag at Legia har forsøkt å komme i kontakt med Celtic de siste dagene uten å få svar. Polakkene vant dobbeltoppgjøret i 3. kvalrunde 6-1, men ble tilkjent 0-3-tap på bortebane og røk ut på bortemålsregelen for å ha byttet inn en spiller som ikke var spilleberettiget.

- Jeg er sjokkert over at de har en ledelse som kan oppføre seg på denne måten. Deres verdier er ødelagt, sa Mioduski og varslet samtidig at han skulle sende brevet som senere på publisert på klubbens nettsted.

Legias norske trener, Henning Berg, har tidligere uttalt at klubben vil anke Det europeiske fotballforbundets (UEFA) avgjørelse så langt som mulig. (©NTB)

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken