Gå til sidens hovedinnhold

Leicester jakter andreplass

Det var ikke stilt store forventninger til Leicester før seriestart. Vinner laget søndagens hjemmekamp mot Aston Villa avanserer de til 2. plass på tabellen.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Ingen vei tilbake for Vålerenga
Oddstips 3: Tromsø må takle presset
Tippetips: Stabæk kan gjøre det igjen
US Open finale: Djokovic er kongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens kamper
V75 Bjerke: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke: Vorspiel med samlebonger
V4 galopp Gøteborg: Kvisla har trua

Nytt herlig langoddsprogram venter søndag med en rekke interessante oppgjør på menyen, deriblant toppoppgjøret i Tippeligaen mellom Rosenborg og Stabæk. Det har vært en bra helg hittil for våre oddstips. Fredag innfridde Hobro vårt deilige singelspill til spreke 3,40 i odds, og lørdag satt vårt hovedspill med seire til Manchester United og Cardiff til gode 3,61 i dobbelodds.

Leicester - Aston Villa H 1,80
Det var mange som undret seg over at at manager Nigel Pearson fikk sparken som Leicester-manager etter å ha berget kontrakten sist sesong. Inn kom omdiskuterte Claudio Ranieri etter et mildt sagt mislykket opphold som landslagstrener i Hellas. Foreløpig er det ingen grunn til å undres. Vinner Leicester dagens kamp, avanserer laget til andreplass i Premier League etter fem serierunder. 2-2-0 på de fire første hittil og med mannskapet ser det bra ut. Nykommer Inler får trolig startplass i ettermiddag, mens en annen nykommer Nathan Dyer (fra Swansea) trolig starter på benken.

Aston Villa var et stort spørsmålstegn før sesongen etter tunge spillersalg i sommer. Har innledet helt greit med 1-1-2 på de fire første seriekampene, seieren kom i åpningskampen borte mot Bournemouth. 2-2 hjemme mot Sunderland i siste kamp før landslagsoppholdet skremmer neppe mange. Manager Tim Sherwood har få problemer med sitt mannskap.

Leicester hadde 7-5-7 hjemme på King Power Stadium sist sesong og vant blant annet tilsvarende kamp med 1-0. Det skal være bra sjanse for ny seier denne sesongen og selv om 1,80 muligens er litt snaut oddsmessig, setter vi penger på Leicester i dag. Litt lav odds gjør at vi kombinerer.

Malaga - Eibar H 1,65
0-0 hjemme mot Sevilla og svært hederlig 0-1 tap borte for Barcelona i serierunde to er fasiten for hjemmelaget.

Lille Eibar fikk fornyet liv i La Liga ettersom Elche ble tvangsnedflyttet. Har innledet med to seire og overrasket stort, spesielt 2-0 hjemme mot Athletic Bilbao sist var solid.

Fire strake hjemmeseire i de fire siste tilsvarende og selv om man alltid skal ha respekt for formlag. Legg merket til Chievo i Italia som faktisk tok poeng borte mot Juventus i går kveld, så skal dette være topp sjanse for hjemmelaget. 1,65 i hjemmeodds er faktisk ikke så aller verst.

En dobbel med seire til Leicester og Malaga betales med 2,97 i totalodds.

Kommentarer til denne saken