Gå til sidens hovedinnhold

Lekre objekter i Harstad

Flere spennende objekter! Bortglemt smellkaramell med gunstige betingelser! Cashen skal hentes i Harstad!

Sportspills meny søndag:
V4 Bjerke: Vorspiel med samlebonger
V4 galopp Gøteborg: Kvisla har trua
Oddstips 1: Ingen vei tilbake for Vålerenga
Oddstips 2: Leicester mot sensasjonell andreplass
Oddstips 3: Tromsø må takle presset
Tippetips: Stabæk kan gjøre det igjen
US Open finale: Djokovic er kongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens kamper

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Søndag er det dags for årets største travdag, ihvertfall sett til norskfødte travere. 11 av de 12 løpene som skal kjøre søndag har førstepremier på minst kr 100 000, og i Norsk Travderby for varmblodshester venter det formidable 1 million kroner til vinneren. Spillemessig ser det hyperinteressant ut og det kan gå mot svært fine penger i V75-spillet.

Her finner du våre V75-tips til dagens løp

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt tynne felter er det i Harstad denne søndagen, men vi fant uansett ingen klink banker, og prøver oss med bankerfrie bonger. Flere interessante objekter er jobbet frem, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Polar Lilja (15,1%) – Dette mener vi bestemt er et mulig gullkorn i innledningen! Var bra i nederlaget sist, og legg merke til at den nå er 60m billigere ute enn for eksempel Moe Granar fra det løpet… Har tidligere vist at den er flink i monte, og rytteren er også OK i denne sammenhengen. Må bare prøves søndag, og vi tror hardt på denne frekkisen!

V65-2 : 1 Alfalfa (23,3%) – Har løftet seg mye, og den var også positiv sist, selv om det kun rakk til en fjerdeplass. Her har den veldig fine betingelser foran seg, den er kjapp ut, og den kan få tet om kusken prikker starten. Blir ikke lett å fange, og den er verdt et forsøk. SPILLES!

Du kan bli millionær på søndag!

Ekstra V75-omgang! Her kan du kjøpe deg inn i våre bonger.

V65-3 : 5 Kamilla AM (2,2%) – Burde være litt spennende her. Har nemlig stor fart i kroppen sin, og den har dessuten et bra maks nivå! Hentet for eksempel 20m tillegg på Hot Mama 01.03.2015… Kommer her ut etter en liten pause, og er formen på plass direkte, ja, da kan den slå til mot en helt riktig motstand. OBS!

V65-4 : 8 Polar Northug (44,1%) – Går ned en klasse søndag, og sjansene for at den ligger på til tre strake må være veldig bra. Sist var den ute i et løp som var stengt ved 400K, og den imponerte oss med måten den avgjorde på. Nå er løpet stengt ved 270K, og det ser betydelig billigere ut på forhånd. MOTIVERT! 2 Hage Frøya (25,6%) – Er i toppform, og den har drømmebetingelser foran seg her. Skulle den komme seg tidlig foran så blir den ikke enkel å fange, og det er i første rekke denne vi frykter. Disse to hestene skiller seg klart ut, og det skal være et trygt lås.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Moneybank L. (18,6%) – Synes vi var klart godkjent i debuten for 2mnd siden. Kan ha utviklet seg MYE på to mnd, og ikke bli overrasket om denne plutselig går en lav 18-tid… Da har den en fin sjanse, og den er i våre øyne spillbar her. Dalen opp i Harstad er alltid spennende, og det er nå denne skal spilles! MÅ MED PÅ ALT AV BONGER!

Du kan bli millionær på søndag!

Ekstra V75-omgang! Her kan du kjøpe deg inn i våre bonger.

V65-6 : 1 Malik (27,2%) – Er tøft ute grunnlagsmessig, men denne er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den står først på vår rank. Har gjort to sterke løp på slutten, og den er i toppform. Her blir det enten tet/rygg leder på 5 Danny Boy EP, og den er sikret et perfekt opplegg. Har fra tid til annen vært noe usikker fra start, men løser den bare som den kan så kjemper den om seieren her. SPILLES!

Kommentarer til denne saken