Gå til sidens hovedinnhold

Ler av Stang

Frps ordførerkandidat i Oslo mener Høyres ordførerkandidat Fabian Stang er barnslig.

- Jeg så i en annonse i går at Fabian Stang snart kommer i Se og Hør med en Supermann-T-skjorte på seg. Jeg har et barnebarn på fem og et halvt år som driver med slikt. Det synes jeg er morsomt, men det må være visse grenser for voksne, sier Svenn Kristiansen (Frp) til Nettavisen.

- Takk , Fabian
Frp og Høyre sitter sammen i byrådet i hovedstaden. Men nå de to partiene i knallhard konkurranse foran høstens lokalvalg. Høyre har de siste 12 siste årene hatt ordførervervet, og de fire årene også byrådslederen. Nå øyner Svenn Kristiansen muligheten for å få ordførerkjedet, og han mener Høyres ordførerkandidat gir han god drahjelp.

- Vi er politikere
- Hvis jeg ville ha oppmerksomhet, kunne jeg sendt ut en pressemelding om at jeg ville bare naken i fjorden. Men jeg tror ikke vi får stemmer på slikt. Vi må drive med politikk, og det gjør ikke Stang, sier Kristiansen.

- Stang har kommet med politiske forslag, blant annet at det skal bli lettere å kjøre el-biler i Oslo?

- Det er gammelt nytt. Det er Frp som sørget for at el-bilene kan kjøre gratis i kollektivfeltene.

- Du har tidligere sagt at du mener at Stang ikke er folkelig. Er det ikke folkelig å være leke Supermann og bade naken?

- Jeg mener ikke å si noe negativt om ham, men utspillene viser ikke noe folkelighet, han driver ikke med politikk, sier Kristiansen.

Priser forelskelse
Samtidig har Kristiansen også en hyggelig melding til sin erkerival. Den uka viste Fabian Stang stolt fram sin 21 år yngre kjæreste. Dét synes varaordføreren er hyggelig.

- Det med kjæresten har jeg ikke noe problem med, det får han gjøre som han vil med. Det er bare hyggelig, det er hyggelig når folk blir forelsket, sier han.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken