Gå til sidens hovedinnhold

- Lesbekyss utløste ransalarm

En kvinne hevder hun ble slått ned av betjeningen kun fordi hun kysset kjæresten sin.

Politiet rykket ut til 7-eleven på Youngstorget i Oslo ved 04.45-tiden natt til tirsdag etter at ransalarmen hadde blitt utløst.

- Det skal ha oppstått en krangel i butikken. Den ansatte bak disken hadde trykket på feil alarm og tilkalte dermed oss istedenfor Securitas, sier operasjonsleder Simen Østgaard i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Krangelen skal ifølge et lesbisk par ha oppstått fordi de kysset inne i butikken.

Legesjekk
- En kvinne vi snakket med på stedet hevder at hun ble slått til av en av de ansatte fordi hun og kjæreste kysset i butikken, sier Østgaard.

Kvinnen ble sendt til legesjekk etter episoden. Østgaard vet ikke om saken vil bli anmeldt.

- Det avhenger av den fornærmede. Her er det snakk om legemsfornærmelse, og det må hun i tilfelle anmelde på egen hånd, sier han.

- Ligger mer bak
Østegaard mistenker imidlertid at det er mer som står bak krangelen.

- Det høres veldig spesielt ut at den ansatte skal ha gått til angrep kun fordi de kysset. Det spørs vel om det ikke er mer som ligger bak, og at kvinnen kan ha fremprovosert noe. Men det vet vi ikke, sier han.

Daglig leder på 7-eleven, Nima Rofan, avviser på sterkeste at krangelen oppsto fordi jentene kysset.

Fulle og uhøflige
- Det er et fritt land, de kan kysse så mye de vil. Årsaken til krangelen var at jentene var fulle og lagde problemer for han som jobbet. De var inne i butikken i godt over en time, og var svært uhøflige. Da han ba dem om å forlate butikken gikk de til angrep på han, sier han.

Rofan har nå politianmeldt saken, og levert inn videoopptak fra episoden.

- Jeg har selv sett på videoen, og så at kvinnene slo den ansatte, ikke motsatt. Han prøvde bare å dytte dem ut. Kvinnene gikk til og med bak kassa og angrep han. Hans som jobber her ble faktisk redd, og låste til og med døren, sier han.

Rofan sier de ofte har problemer med berusede kunder

- Dette er et problem vi har svært ofte med fulle mennesker. De lager kvalm, og begynner å bråke nå vi ber dem om å gå.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken