Gå til sidens hovedinnhold

Levanger FK har mye å bevise

Etter tap i serieåpningen skal de reise seg hjemme mot Mo IL i cupen.

Sportspills meny torsdag:
V65 Ørebro: Rickard jakter kassa og bankerspiller et 3. valg
Dobbel V5 Klosterskogen: Hansen tror på damene
V65 Ørebro: Espen byr på en joker

Det står både håndball, tennis og ishockey på langoddsprogrammet, men også i dag er det fotballen som stikker av med oppmerksomheten. De siste kampene i 1. runde av cupen skal spilles her hjemme, og vi finner en del objekter fra Sverige og Danmark.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
215. Træff - Skarbøvik U 3,75

NM i fotball, 1. runde. Denne tror vi blir jevn. Ikke bare fordi lagene spilte 3-3 her i en treningskamp nylig, men også fordi begge tapte hjemmekamper i serieåpningen og har en del å jobbe med. Kanskje vil begge legge vekt på å holde tett bakover. Lagene spiller i samme 2. divisjonsavdeling, der vi ikke forventer noen av dem i toppen, og de skal være rimelig jevne. Denne kan gå til straffespark og 3,75 på uavgjort er et skikkelig langskudd.

Dagens avslag
222. Kalmar - Elfsborg B 2,20

Allsvenskan. Kalmar har åpnet greit med 3-0 mot Syrianska, 0-0 mot Häcken og tap 0-1 for Malmö FF. Elfsborg har ennå ikke vunnet, men spilt uavgjort mot både AIK, Halmstad og IFK Göteborg, og hvis vi er riktig informert, så lugger det litt spillemessig. Seieren vil komme snart, men kanskje ikke på bortebane, og kanskje ikke på Guldfågeln Arena, der Elfsborg ikke har vunnet på mange år. Oddsen er ikke så halvgal, men vi ser an Elfsborg litt til før vi setter innsatser denne sesongen.

Dagens spill
Det er en noe mer utfordrende cup-meny i dag enn i går, men vi trekker frem ett objekt her hjemmefra vi har god tro på, samt et objekt fra den danske cupen, og får en dobbel til godt over 3 i odds.

235. Esbjerg - Brøndby
DBU-Pokalen (Dansk cup), semifinale, returkamp etter 1-1 på Brøndby Stadion.

Esbjerg ligger komfortabelt til i superligaen, på 6. plass og med 8 poeng ned til lagene på nedrykk. Formen er god, fire av de fem siste er vunnet, senest en imponerende 4-0-hjemme seier mot Randers søndag. Det heller ikke mer enn tre uker siden Esbjerg slo dagens motstander 1-0 her i ligaen. 7-2-4 hjemme totalt i ligaen. I cupen har de slått ut Viborg fra nivået under, en lokal klubb ved navn Esbjerg 92, Aalborg på straffer og Lyngby 2-1 i kvartfinalen.

Trener Jess Thorup sier laget går for gull i cupen, og han var skuffet over at det bare ble 1-1 i det første oppgjøret utfra alle Esbjergs sjanser, men tydelig på at dagens kamp spilles som om det sto 0-0 på tavlen. Toutouh (a) er klar for nye drømmescoringer og starter ventelig på topp. Lagkaptein Høgh (f) står over med en liten skade, men laget styrkes av at Andreasen (m) og Lange (a) går inn i troppen. Begge er suspendert i ligaen men suspensjonen gjelder ikke i pokalen.

Brøndby gjorde en svak kamp hjemme mot Sønderjyske i superligaen sist søndag. Hele 0-3 ble det mot nedrykksrivalen, og plutselig fungerte ikke noe av det spillet som har ga seire over AGF og Randers rundene før. Dermed skiller bare målforskjellen ned til streken, og kampen for overlevelse fortsetter. Det er skummelt at prestasjonene skal variere så mye. Det er i tillegg mye snakk om dårlig økonomi, aksjeemisjoner, straff fra DBU som medfører tomme tribuner og mye annet forstyrrende. 3-5-6 borte totalt i ligaen, der de spiller en viktig hjemmekamp mot Silkeborg søndag.

Larsen (m) og Da Silva har vært suspendert i ligaen, men er ganske sikkert på plass her.

Finalen spilles i Parken 9. mai. Esbjerg spiller fin fotball for tiden, og de skal ha overskudd til å stille sitt beste lag her og ta dette på hjemmebane. Bortemålet fra det omvendte oppgjøret gir selvtillit. Brøndby må fremover og score, men vi tror de ryker her, de spilte svakt i helgen og overlevelse i ligaen er tross alt viktigst. Vi bruker 1,95 på hjemmeseier i en dobbel.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

210. Levanger - Mo IL
NM i fotball, 1. runde. Levanger og den nye treneren Holmberg fikk en brutal start på ligaen borte mot KFUM. De startet brukbart men KFUM scorer tidlig, etter en liten glipp defensivt. Mot slutten får de 0-2 på en måte vi har sett et par ganger tidligere oppe på Ekeberg, KFUM tar et frispark lynraskt, mens alle bare står og venter eller rigger mur, og dommer godkjenner målet. De siste ti minuttene blir Levanger utspilt og taper 0-4 for et sterkt 2. divisjonslag. Resultatet betyr ikke at Levanger er svake denne sesongen, mener vi, de kan reise seg allerede her, mot en motstander de skal ha bedre sjanser mot.

Vi kunne ikke se noen skader i ligaåpningen og forventer Levanger i noenlunde lik oppstilling. Klubben skal legge ut info om startellever på sin nettside i løpet av dagen. Det har de ennå ikke gjort klokken 15.30, men vi får opplyst på mail at unge og lovende Sørmo og midtbanespiller Sollie Rønning (toppscorer 2012) er friskmeldt til kampen, det er også Stensland (m/a), som skadet seg mot KFUM. Så da ser det bra ut, bedre enn mot KFUM.

Mo IL topper 2. divisjon avdeling 4, samme avdeling som Levanger bunner. Mo IL spilte borte mot et ungt Tromsø 2 i serieåpningen, og slo tenåringene hele 6-2. Talentet Vetle Vinje har kommet fra Mjølner, han scoret to, det gjorde også Cato Jørgensen, og seieren kunne fort blitt enda klarere. Dog sto det 2-2 kvarteret før slutt. Men det må være lov å sette spørsmålstegn ved motstander, det kommer nok langt tøffere kamper for kaptein Jimmy Fjelldalselv og hans Mo IL enn den de spilte på Alfheim.

Oppdatert klokken 11.00:Ranablad er på banen med de siste lagnyhetene, og det viser seg at det er flere fravær enn vi visste om i går kveld. I tillegg til sentrale Jørgensen (m), tomålsscorer sist, må Zetterlund Nilsen og Opdal (f) også melde forfall da de ikke får fri fra jobb. Dessuten har Jakobsen (m/a) skadet seg på trening. Trener Olsen sier at noe av stammen i laget mangler, og at dette er en anledning for et par yngre spillere til å vise seg frem. Men oppladningen med 40 mils busstur er det ingen som gleder seg til. Mulig startellever får da et spørsmålstegn på topp:

Anfindsen - Halland, Karan, Makumbu, Fjelldalselv - Baksjø, Råde, Vinje, Møgster - Sletvold, ?

Lagene møttes i treningskamp rett før sesongstart, der Mo IL vant en jevn affære i Stålhallen 1-0 etter en sen scoring. Det var ikke et toppet Mo IL, ifølge Ranablad.no

Levanger har mer å bevise enn Mo IL i dag. De har tapt for Mo IL i treningskamp nylig og så 0-4 for KFUM i ligapremieren. Mo IL ser ut til å ha et spennende lag på gang, men nå flyr de kanskje litt høyt etter tabelltopp og storseier mot TIL 2. Vi tror Levanger legger ned en formidabel innsats og kniper avansementet mot et svekket Mo IL på Moan kunstgress. 1,75 på hjemmeseier gir oss en dobbel til 3,41. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

210. Levanger - Mo IL 1,75 4,00 2,80
235. Esbjerg - Brøndby 1,95 3,10 3,05

Total odds 3,41

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken