Gå til sidens hovedinnhold

Lewandowski anmeldt for vold

- Han slo meg med håndflaten og traff meg i panna.

Det er liten tvil om at Robert Lewandowskis overgang fra Borussia Dortmund til Bayern München etter sesongen ikke tas godt imot i Dortmund.

Kanskje har 25-åringen overreagert da han var innblandet i en disputt med en lokal tenåring torsdag morgen.

En 17 år gammel skoleelev sier at han da ble utsatt for vold fra Borussia Dortmunds stjernespiss.

Episoden skal ha skjedd på morgenen da Lewandowski kom kjørende på gata utenfor privatskolen Stadtkrone i Dortmund, skriver den tyske avisen Bild.

Skoleeleven, som kaller seg Philip, men ikke står fram med fullt navn eller bilde i avisen, forteller at han selv provoserte fram en reaksjon fra den polske stjernen.

- Da jeg så han kom kjørende viste jeg fingeren til ham i frustrasjon over at han bytter klubb til Bayern. Det var galt av meg.

- Han bremset, kom løpende mot meg og gikk løs på meg. Jeg ble veldig redd. Han strammet seg opp og sa: Hva var det du gjorde der? Så slo han etter meg, og traff meg med håndflaten i panna, hevder Philip overfor avisen.

- Jeg ble kastet bakover og har fortsatt hodepine, fortsetter skoleeleven.

17-åringen påstår han har to vitner som kan bekrefte historien. Det angivelige overfallet er nå anmeldt til politiet.

Bild viser også et bilde som skal vise Lewandowski gå tilbake mot sin Porsche Cayenne etter opptrinnet.

Lewandowski innrømmer at han var innblandet i en episode, men nekter for å ha slått. Polakken får støtte av arbeidsgiveren.

- Jeg har snakket med Robert, som hardnakket benekter påstandene. Han forklarer at gutten viste fingeren og at han kom ut av bilen, la hånden på guttens skulder, og spurte hvorfor han gjorde det.

- Robert sverger at han ikke har rørt gutten i ansiktet eller slått ham. Jeg tror hundre prosent på ham sier, Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

Reklame

Nå kan du chatte med United-legender før storkamper

Kommentarer til denne saken