Gå til sidens hovedinnhold

Likdeler trolig fra samme kropp

De to funnene av likdeler som er gjort i Stockholm den siste uka, stammer fra samme kropp, tror politiet. Fortsatt savnes kroppsdeler og politiet forventer flere funn.

Det første likfunnet ble gjort 30. mars og søndag ettermiddag fikk politiet nok en telefon om at det var gjort likfunn I Stockholm.

Likdelene fra begge funnene stammer trolig fra samme kroppskrop, skriver Dagens Nyheter mandag.

Venter på DNA-svar
- Såvidt vi kan bedømme ved å se på delene, virker de å komme fra samme mannskropp. Men vi kommer selvfølgelig til å ta DNA-prøver også av de nye funnene, som vi leverer på Statens kriminaltekniske laboratorium for å være helt sikre, opplyser talsmann Kjell Lindgren ved politiet i Stockholm til avisen.

Ingen av funnene har gitt politiet svar på identiteten til drapsofferet.

- Nå undersøker vi innpakningen og vesken for å se hva de inneholder. Kanskje man kan komme fram til et åsted og - er vi heldige - kanskje en gjerningsmann, selv om vi ikke vet hvem drapsofferet er, sier Lindgren.

Tidligere funn
En kvinne oppdaget en sportsveske søndag som lå og duppet i vannet i Danvikskanalen. Vesken ble berget av politiet og viste seg å inneholde flere likdeler.

Det første funnet ble gjort ved Centralbroen i den svenske hovedstaden for snart to uker siden. Da ble det funnet likdeler innpakket i plast.

Politiet trodde først likdelene stammet fra en kvinne, men den rettsmedisinske undersøkelsen viste at de stammet fra en mann.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken