Når England løper ut på Parkens gressmatte i København onsdag kveld, er det med Arsenals 19-åring Jack Wilshere i startoppstillingen.

Trenger erfaring
Tenåringen har aldri tidligere startet en landskamp for England. Nå mener landslagssjef Fabio Capello at det er på tide.

- Jeg vet at Wilshere er 19 år, men jeg husker de beste spillerne jeg har trent: (Franco) Baresi, (Paolo) Maldini, Raul. Jack har det samme talentet. Men folk må være tålmodige. Han er ung og trenger erfaring fra store kamper, som Champions League og kamper mellom de store lagene i England, sier Capello ifølge Sky Sports.

Englands kamp mot Danmark er for øvrig bare én av en rekke storkamper som du kan følge direkte i Nettavisen onsdag.

Defensivt anker
I Arsenal spiller Wilshere ofte i en ganske offensiv rolle, men Capello antyder at han vil få en mer tilbaketrukket posisjon mot Danmark.

- Jeg vet at han foretrekker å gå framover, men en intelligent spiller kan spille hvor som helst. Jeg har brukt Claude Makelele som et eksempel tidligere. Andrea Pirlo startet som en offensiv midtbanespiller like bak spissene, men endte opp med å spille foran backfireren. Poenget er at Jack spiller med selvtillit, aldri med frykt. Og andre spillere har tillit til ham, forklarer Capello.

Wilshere fikk sin landslagsdebut da han kom inn som erstatter for Steven Gerrard mot slutten av kampen mot Ungarn i august 2010.

Englands lag mot Danmark: Joe Hart - Glen Johnson, John Terry, Michael Dawson, Ashley Cole - Theo Walcott, Frank Lampard, Jack Wilshere, James Milner - Darren Bent, Wayne Rooney.