Gå til sidens hovedinnhold

- Liker ikke engang sine barn

Ekskona til Nicolas Sarkozy mener han har atferdsproblemer.

Ekskona til den franske presidenten skal ha kommet med en rekke usympatiske karakteristikker av eksmannen etter at de to skilte lag i fjor høst

Cécilia Ciganer (50) beskriver blant annet eksmannen som en kynisk kvinnebedårer med atferdsproblemer som ikke er verdig presidentjobben, skriver The Telegraph.

I tillegg skal ekskona ha sagt at han ikke liker noen, selv ikke sine egne barn.

- Nicolas er en kvinnebedårer. Han er gjerrig, og er en mann som ikke liker noen, ikke engang sine egne barn, sa ekskona til journalist Anna Bitton, som forfatter en bok om den tidligere førstedamen.

Gifteplaner
Det var i oktober i fjor at skilsmissen mellom Sarkozy og Ciganer ble kunngjort, og kort tid etter falt Sarkozy for den vakre supermodellen Carla Bruni (39). Nylig ble det kjent at Sarkozy og supermodellen går rundt med gifteplaner. Men ekskona hevder at presidenten har på ingen måte kommet over henne.

- Carla Bruni vil ikke få ham til å glemme meg med det første, skal Ciganer ha sagt under samtaler med journalisten.

Danseløve
Flere av utdragene fra samtalene er allerede publisert i franske medier, men mange oppfatter uttalelsene som en hevnaksjon fra ekskona, skriver The Times.

Presidenten skal ha tatt fatt på singellivet etter skilsmissen med Ciganer. Ifølge ekskona har Sarkozy vært svært bevandret på nattklubbene, og danset med kvinner og sunget karaoke til fire på natten.

- Han oppfører seg ikke som en president for republikken. Han har et virkelig stort atferdsproblem, skal Ciganer ha sagt.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs