Gå til sidens hovedinnhold

- Likstank på bilnøkler

Portugisiske aviser kommer med enda flere beskyldninger mot foreldrene til Madeleine (4).

Kate og Gerry McCann har måttet tåle mye motgang fra portugisisk presse i forbindelse med forsvinningen til Madeleine. Pressen har flere ganger fremmet vage beskyldninger om at foreldrene er involvert i «drapet» på datteren.

Nå hevder en portugisisk dagsavis at det er blitt oppdaget likstank på noen bilnøkler som tilhørte foreldrene.

Britisk likhund
Avisen skriver at en likhund, som angivelig tilhører det britiske politiet, har oppdaget spor av et lik på nøklene til en Renault Scenic som Kate og Gerry McCann leide flere uker etter at Madeleine forsvant.

Les også:Vurderer å saksøke TV-reporter
Les også:- Tror Madeleine døde i en ulykke

«Hunder har sporet opp duften av et lik på bilnøklene til Madeleines foreldre», skriver avisen, ifølge Daily Mail. Videre skriver avisen at det portugisiske politiet mistenker at et lik kan ha blitt fraktet i den aktuelle leiebilen.

«Dyrene har også sporet opp blod i bagasjerommet til Renault Scenic-en som blir undersøkt sammen med andre biler som tilhører McCann-familiens venner». Nyhetsartikkelen inneholder verken navngitte eller anonyme kilder.

Overdose med tabletter
Tidligere har foreldrene blitt beskyldt for at de ved et uhell ga Madeleine en overdose med beroligende tabletter, noe som angivelig skal ha resultert i hennes død.

- Dette er nok et eksempel på de gale og ubegrunnede spekulasjonene i media som Kate og Gerry oppfatter som lite hjelpsomt, forteller en talskvinne for familien.

Les også:- Spekulasjoner om Maddie
Les også:- Mistenker venn av familien