ASTON VILLA - MAN. UNITED 0-1:

Mens alle andre bommet på sine muligheter gjorde 19-årige Phil Jones ingen feil da han ble servert en god pasning fra Nani foran mål.

Ungguttens første fulltreffer som Premier League-spiller var nok til å sikre den fjerde 1-0-seieren på de fem siste seriekampene for gjengen fra Old Trafford.

- Jeg er henrykt over å ha scoret mitt første mål. Det var ikke så bra at jeg begynte med å score selvmål i mesterligaen sist. Det er mye bedre å score i rikitg ende av banen, sa matchvinneren i det TV 2-sendte intervjuet etter kampen.

God på midten
Jones er svært anvendelig og har figurert på en rekke ulike plasser i United-laget denne sesongen. Han vil ikke slå fast hvor han ønsker å spille i framtida. Lørdag gjorde den tidligere Blackburn-spilleren en god figur sentralt på midtbanen.

- Nå spiller det ingen rolle for meg. Jeg er ung og kanskje det vil lønne seg å spille mer fast på en bestemt plass etter hvert.

I sju serierunder på rad har Manchester United kun scoret ett mål. Likevel har man for det meste holdt tatt bakover, unntaket er 1-6-ydmykelsen mot Manchester City, og United har samlet 14 poeng på de samme kampene.

Anders Lindegaard fikk en sjelden sjanse fra start i Uniteds mål. Dansken benyttet mulighten til å holde nullen. Han bekymrer seg ikke over at rivalene i toppen vinner med støre sifre.

- For min del vil jeg mye heller vinne 1-0 enn 10-1. Jeg er keeper og det aller viktigste er å holde nullen, sa den tidligere Aalesund-keeperen.

Manager Alex Ferguson var godt fornøyd med matchvinner Jones og tre nye poeng.

- Det var en god avslutning. Han fant et godt tidspunkt å score sitt første mål på. Han er midtstopper av natur, men vi kan like gjerne bruke ham på mitbanen når vi trenger ham der, sa Ferguson.

Skade for Hernández
Skotten forklarte også at Javier Hernández, som måtte forlate banen tidlig i første omgang, trolig har ødelagt leddbånd i ankelen. Mexicaneren må dermed trolig belage seg på noen uker uten fotball.

Aston Villa forsøkte å komme seg tilbake i oppgjøret og fikk til litt mer offensivt etter at manager Alex McLeish gjorde noen bytter. En par halvsjanser holdt likevel ikke til uttelling.

- Mot lag som Manchester United må du benytte de mulighetene, fastslo McLeish.