Gå til sidens hovedinnhold

Liten innsats - stor premie

Norsk Tipping utfordrer markedet med meget sjenerøs odds på mer eller mindre overraskende utfall av kveldens kamper i FA-cupen og Serie A. Sjekk dagens oddstips her!

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Fortsatt håpløse på fremmed gress
Siena har klart seg brukbart den siste tiden, tross meget hardt program. Måtte nøye seg med ett poeng etter å ha ledet 2-0 borte mot Atalanta i helgen. Spesielle 2-7-3 hjemme. 0-0 mot Torino i forrige kamp her, sjokkerte med 3-0-seier over Roma nest siste hjemmeopptreden. Fortsatt noen få fravær, men spissen Maccarone er tilbake igjen.

Jumbolaget Cagliari har fornyet håp om kontrakt etter 2-1-0 på de tre siste hjemmekampene. Fire poeng opp til trygg grunn, der nettopp Siena befinner seg. Må med andre ord gå for seier, 1-3-8 på bortebane til nå. Fini soner, i tillegg kommer noen langtidsskader.

Vi tror Siena benytter sjansen i denne meget viktige kampen. 1,80 er litt mindre enn vi hadde håpet, men så vidt nok til en plass på bongen.

Jevnt i dag også
Omkamp i 5. runde, etter 0-0 for halvannen uke siden. Boro bød Liverpool på kamp i helgen, men klarte ikke å stoppe Torres. Uten tap på de fem foregående i serien, og greit videre mot svak motstand i cupen. Aliadiere er utestengt, O'Neil tilbake etter sykdom. Shawky er ute med skade.

Gjestene spilte sin femte strake uavgjort i ligaen med 1-1 mot QPR i London lørdag. Ingen umiddelbar opptur etter Robsons avgang, og kun teoretiske muligheter til å nå play off. Den nye manageren Blackwell har sitt beste mannskap tilgjengelig med Martin og Ehiogu tilbake fra skader.

Vi tror vertene tar seg videre til kvartfinalen, men ikke nødvendigvis ved å vinne etter ordinær tid. 1,45 er i hvert fall helt utelukket, og når en uavgjortspesialist av rang er på besøk slår vi til på konkurransedyktige 3,45.

Interessante skrellobjekter
Det spilles full runde i Serie A i kveld. Inter og Fiorentina mangler nøkkelspillere, men er likevel gjort til så store favoritter at oddsen på U og B er blant de beste på markedet. Mer om disse og resten av dagens vurderte kamper finner du via lenken øverst i artikkelen.