Gå til sidens hovedinnhold

- Liten sjanse for Brækhus mot Holm

Holly Holm skal satse sterkere mot MMA, hevder manageren.

- Jeg har gitt opp alt håp om å få til en slik kamp. Årsaken er at jeg flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med Sauerland-stallen uten å lykkes. Jeg tror rett og slett ikke de ønsker en slik kamp, sier Holly Holms promotor, Lenny Fresquez, til avisen Albuquerque.

Han forteller at Holly Holm trolig kommer til å konsentrere seg om MMA (Mixed martial art) i tiden som kommer. Det betyr at hun kan komme til å nedprioritere satsingen på boksing for en periode.

Den amerikanske jenta som av mange regnes for å være verdens beste bokser uansett vektklasse på kvinnesiden, har også drevet med MMA, en internasjonal kampsport der det brukes slag, spark, kast og kamp på bakken. Reglene for denne idretten varierer etter hvor kampene går. Nå kan det virke som om hun vil satse mer på denne kampsporten enn på tradisjonell boksing.

Utfordring
Like før Holly Holm skulle bokse sin foreløpig siste kamp, 7. desember i fjor, gikk Cecilia Brækhus ut på, blant annet Facebook, der hun utfordret Holms.

- Jeg skal være i Las Vegas i juli. Jeg ønsker også at du kommer dit og at vi kan møtes i bokseringen, var noe av det Brækhus sa i den videoen som ble publisert.

Videoen ble vist i forbindelse med kampen mellom Holly Holm og australske Diana Prazak, en kamp Holm vant klart. Den amerikanske jenta sa etter kampen at hun aksepterte utfordringen fra Brækhus, og det ble også skrevet at forhandlinger om en slik kamp skulle starte ganske raskt.

Men nå ser det ikke ut som om det har vært noen direkte dialog mellom partene, i alle fall ikke hvis man skal tro Lenny Fresquez.

Stille
Manager Fresquez sier at Doris Robinson som er direktør for boksing i Fresquez Productions, flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med Sauerland-ledelsen, men at det har vært umulig.

- 27. desember sendte Robinson en melding til Sauerland via Facebook-siden deres. Hun spurte om å få en tilbakemelding vedrørende eventuelle forhandlinger om en kamp mellom Holm og Brækhus. Robinson la også ved epostadressen sin, men vi har ikke fått noen respons på dette, forteller Fresquez.

Han sier at han i stedet for en kamp mot Brækhus ville ha en kamp mellom Holm og Mary McGee, som slo Victoria Cisneros 7. desember. McGee ville ikke ha en slik kamp, og dermed taler mye for at Holly Holm i stedet kommer til å gå noen kamper i MMA.

- Det ser ut som om det blir mest MMA for Holm i en periode nå. Hun vil alltid ha muligheter, sier Fresquez. (©NTB)

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken