Denne helgen ruller ballen på ny i Premier League, etter en landslagspause der noen har jublet og andre deppet.

Runden som strekker seg over lørdag, søndag og mandag blir første sjanse for mange av klubbene til å vise fram noen av sommerkjøpene.

Mange nye folk ble hentet inn til Premier League mot tampen av overgangsvinduet og flere av disse har fortsatt til gode å komme på banen.

Tottenham var blant dem som handlet mest og både Vlad Chiriches og Christian Eriksen er spillere som kan debutere i møtet med Norwich på White Hart Lane.

En som allerede har debutert, i forrige runde mot Arsenal på Emirates, er nysignering Erik Lamela. Unggutten skal fylle skoene etter Gareth Bale hos de liljehvite.

- Litt dårlig gjort
Mot Arsenal fikk argentineren kun noen minutter på slutten, men mot Norwich er det nok store sjanser for at vi får se mer til mannen det har gått gjetord om.

- Det var nesten litt dårlig gjort mot Lamela å sette ham inn på slutten mot Arsenal. Det var så kort tid igjen og han kom aldri inn i kampen, sier Kasper Wikestad til Nettavisen.

TV 2-eksperten er enig i at forventningene til Tottenhams storkjøp er skyhøye.

- Ja, og derfor var det litt synd han fikk så lite tid mot Arsenal. Forventningene til ham er høye. Men han kommer nok til å bli veldig bra for Tottenham, sier kommentatoren.

Wikestad ser også fram til å se dansken Eriksen. Midtbanemannen er regnet som et stort talent, og Wikestad tror playmakeren vil lykkes i Premier League.

- Det kan bli gøy med Eriksen. Første gang jeg så ham var i landskamp i Parken mot nettopp England, og da gikk han utenpå alle som var på banen, minnes TV 2-profilen.

Privatlandskampen mot England i 2011, som engelskmennene til slutt vant 2-1, ble på mange måter den tidligere Ajax-spillerens store gjennombrudd.

- Jeg er sikker på at Eriksen holder nivået i Premier League. Han virker som en jordnær gutt som har hodet med seg og beina godt plantet på jorden, fortsetter han.

- Spent på ham
Også hos londonrival Chelsea kan det ligge an til et par debuter denne helgen. José Mourinhos gutter spiller borte mot Everton på Goodison Park.

Både brassen Willian Borges og veteranen Samuel Eto'o kan få sin første ligakamp i blått.

Eto'o har de siste årene spilt sin fotball, og tjent grovt, i russiske Anzji. Mange er usikre på nivået til Mourinho-favoritten og Wikestad er blant dem som er skeptiske.

- Det var et ettårskjøp fordi Mourinho vel mente at Romelu Lukaku ikke var klar enda. Jeg har ikke sett så mye av Eto'o de siste årene, og er spent på i hva slags forfatning han er.

- Men han var jo en av verdens beste spisser tidligere, i Barcelona. De har fortsatt ikke klart å erstatte ham der, sier TV 2-profilen.

Wikestad har tro på at mannen som var med å vinne både Serie A, Champions League og cupen sist han jobbet med Mourinho, vil få spilletid av Chelsea-manageren.

- Vi får se hva som skjer. Jeg tror nok Eto'o og Fernando Torres er førstevalg i Chelsea. Demba Ba er nok et trygt tredjevalg, men man vet jo aldri helt med Mourinho.

Kreativ duo
Av andre klubber som har handlet i sommer ligger det også an til debuter både hos Liverpool, Manchester United.

Liverpool kan fort finne på å kaste inn spillere som Mamadou Sakho og Victor Moses borte mot Swansea, mens Marouane Fellaini kan være på banen i Uniteds møte med Crystal Palace.

Størst forventninger er det kanskje likevel til Arsenal nykommer.

Arsène Wenger slo på stortrommen på overgangsvinduets siste dag og hentet inn Mesüt Özil fra Real Madrid. Tyskeren ble rekorddyr for londonklubben.

- Vi kommer ikke unna Özil. Det blir spennende å se ham på en midtbane der det allerede er mye kreativitet. Özil og Santi Cazorla kan finne på mye morsomt sammen.

Wikestad minner oss også på at det både i Southampton og West Ham finnes nykommere som kan finne på ugagn. Han sikter til Pablo Osvaldo og Mladen Petric.

Osvaldo står riktig nok med to kamper for Southampton allerede, én fra start og en som innbytter, men har fortsatt til gode å åpne målkontoen.

- Jeg er spent på Osvaldo i Southampton. Vi må også huske at Mladen Petric scoret to i debuten for Fulham, før tørken kom. Det blir artig å se hva han kan gjøre i West Ham, sier han.

Southampton og West Ham møtes på St. Mary's søndag.