Det er ingen hemmelighet at Patrice Evra og Luis Suarez ikke kommer så godt overens.

I 2011 ble Liverpool-spissen funnet skyldig i ha slengt rasistiske kommentarer til franskmannen, og i følgende oppgjør nektet uruguayaneren å hilse på United-backen.

Mandag sikret Evra og Manchester United seriegullet etter å ha slått Aston Villa 3-0 hjemme på Old Trafford.

Under gullfeiringen kastet en tilskuer en blodig gummiarm på banen mot Evra. Franskmannen svarte med å plukke den opp og lot som han tok en bit av armen, trolig for å gjøre narr av Suarez. (se video av hendelsen nederst i artikkelen)

Søndag bet nemlig Suarez Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic i oppgjøret mellom Liverpool og Chelsea på Anfield.

- Litt lite gjennomtenkt
TV 2-kommentator Kasper Wikestad reagerer ikke på Manchester United-spillerens stikk til Suarez, men mener det hele likevel var litt lite gjennomtenkt.

- Jeg synes det var litt lite gjennomtenkt å ta opp den armen én uke etter bombingen i Boston. Vi har fått se bilder av folk som har mistet lemmer, og på søndag ble ofrene hedret på Anfield. Da synes jeg det er litt lite gjennomtenkt av Evra å ta opp den armen. Men han tenkte helt sikkert ikke på det, sier Wikestad, som forstår at det kunne være lett å glemme for franskmannen i seiersrus.

Når det er sagt, presiserer Wikestad at han ikke reagerer på bitingen i armen, og at det må være rom for litt humor i fotballens verden.

- I forhold til Suarez, så er det åpenbart at de ikke liker hverandre. Men man skal ha litt takhøyde for det der. Vi husker jo når Suarez kastet seg foran Moyes etter at han hadde blitt kritisert for filming. Det er bare humor, og det skal være litt humor, sier fotballkommentatoren til Nettavisen.

Suarez ferdig for sesongen?
Luis Suarez har trolig spilt sin siste kamp for Liverpool denne sesongen etter at FA opprettet disiplinær sak mot uruguayaneren som følge av søndagens biteepisode.

En uavhengig disiplinærkommisjon vil møtes onsdag og diskutere hvor hardt Liverpool-spissen skal straffes.

Til tross for at søndagens uheldige Suarez-episode kun er én av mange i hans karriere på Anfield, ser klubben ut til å stå bak spilleren og ønsker ikke å selge ham i sommer.

- Det påvirker framtiden hans på den måten at vi må jobbe med disiplinen hans, men Luis er en veldig viktig spiller for klubben, sier direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.com

Luis Suarez kan vente seg straffen fra FA i slutten av denne uken.

Her kan du se Evras gullfeiring (med tillatelse fra TV2-sporten)

HTML EMBED
TV2Player.insert(713359,"playerProgram713359", {stretch: 'fill', noCompanion:true});