Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool blir hektet av

Det ser vanskelig ut for Liverpool i bortekampen mot Manchester City søndag.

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Tottenham jager Chelsea
Tippetips: Voldsom interesse for Balotelli
V64 Gävle: Løp til lukene - jackpot i V64-spillet
Dobbel V5 Harstad: Høitomt på tokt i nord
V75 lørdag: En spiller vant over 26 millioner

Søndagens langoddsprogram består av to høyinteressante kamper fra Premier League, der spesielt Manchester City - Liverpool er en godbit. Juventus skal prøve å komme tilbake på vinnersporet borte mot Chievo, mens Barcelona skal ut i en vrien bortekamp mot Valencia. I Bundesliga venter et meget spennende toppoppgjør mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund. Tipsene våre sitter bra om dagen og etter fredagens flott dobbel til over fire ganger pengene, ble det pluss også lørdag, i tillegg til et sprekt langskudd på Newcastle.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Atletico Madrid - Real Betis B 6,60

Det viste seg kostbart for Atletico Madrid å miste Falcao med skade og sist helg kom den brutale nedturen med stygge 0-3 borte mot Athletic Bilbao (vårt langskudd på oddsen den dagen). Kruttsterke 11-0-0 hjemme i Madrid og torsdag vant laget 2-1 hjemme mot Sevilla i første semifinale i Copa Del Rey. Som vi antok og tipset om, så ble det nedtur for Real Betis i bortemøtet mot Rayo Vallecano sist søndag. Et tøft matchet og slitent Betis-lag røk 0-3 i den kampen, men er fortsatt på en flott 5. plass i serien. Kun målforskjellen skiller laget fra den viktige 4. plassen (Malaga). Betis er et av de beste bortelagene i Primera og står med 6-1-3 hittil. Vi merker oss også at laget vant tilsvarende kamp i fjor med 2-0. 1,35 på hjemmeseier og 6,60 på borteseier, vi er nødt til å teste slik borteodds, det kan da ikke være så stor forskjell på lagene og 6,60 for borteseieren her må være dagens klart mest interessante langskudd.

Sevilla - Rayo Vallecano B 6,45
Det er mulig oddssetterne ikke leser tabeller, men oddssettingen i denne kampen er om mulig enda verre. Sevilla er på 11. plass, mens formsterke Rayo Vallecano (5-0-1 på siste seks) er på 6. plass og likevel tilbys vi skammelige 1,40 på hjemmeseieren her. Regnestykket er enkelt, tester du disse to spanske kampene med singelspill borteseier, får du altså over tre i odds dersom en av dem går inn. 6,45 på Rayo Vallecano er mildt sagt skyhøyt og må få plass som langskudd.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Genoa - Lazio

Flott start for den nye Genoa-treneren Davide Ballardini med et råsterkt bortepoeng mot serieleder Juventus sist helg, men Genoa er fortsatt under streken (tredje sist) og har to poeng opp til Pescara over streken. Svake 2-3-6 på hjemmebane. Litt motflyt for Lazio nå på slutten og de to siste seriekampene har kun gitt ett poeng. Skuffet stort ved å tape 0-1 hjemme for Chievo sist helg. Mange vil nok la seg friste av 2,30 i borteodds på Lazio her, men et revitalisert Genoa kan skape trøbbel. Vi styrer elegant unna.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Manchester City - Liverpool
Det vil seg ikke helt for Manchester City denne sesongen og til tross for tidvis voldsom dominans i bortemøtet mot Queens Park Rangers onsdag, ville ikke ballen i mål og Manchester City tapte ytterligere to poeng til Manchester United og etter lørdagens treponger til Manchester United er det hele ti poeng opp til byrivalen (United med en kamp mer spilt). Urokråka Mario Balotelli ble som kjent solgt til Milan denne uken. 4-1-1 på de seks siste seriekampene og hjemme i Manchester står laget med 9-2-1. Kaptein Vincent Kompany er skadet, det er også Maicon og Micah Richards. Yaya Toure og Kolo Toure er fortsatt opptatt med Afrikamesterskapet.

Liverpool hadde Arsenal i kne i bortemøtet i London onsdag kveld og ledet 2-0 når det gjenstod 30 minutter av den kampen. To raske Arsenal-mål snudde det og kampen ebbet ut med 2-2. Med sju poeng opp til tottenham på 4. plass, har Liverpool et slags heng på 4. plassen. 3-5-4 på bortebane er ikke allverden. Ingen spesielle problemer for Liverpool, som kanskje gir nyervervelsen Philippe Coutinho sin debut.

Manchester City har vunnet de to siste tilsvarende med 3-0 og dette blir ikke lett for Liverpool, som imidlertid har en tendens til å heve seg mot de beste. Vi synes dog at 1,80 på hjemmeseier er klart godkjent i denne kampen og da spiller vi Manchester City på Langoddsen søndag. 1,80 er litt i laveste laget for et singelspill og vi velger derfor å kombinere.

Real Sociedad - Mallorca
Sterke 5-5-1 på de elleve siste seriekampene for Sociedad som har avansert til 9. plass på tabellen og laget har ikke mer enn fem poeng opp til Malaga på 4. plass. Er som vanlig klart sterkest hjemme i Baskerland (6-3-2), borte går det mer på det jevne (2-3-5). I tillegg til skadde David Zurutuza og Mikel González mangler vertene den suspenderte duoen Alberto De la Bella og Markel Bergara, mens Ion Ansotegi og Liassine Cadamuro er tilgjengelige igjen kontra forrige helg da de spilte 1-1 borte mot Celta Vigo.

Mallorca sliter i bunnen og ligger nest sist med sine 17 poeng, men det er kun tre poeng opp til Granada over streken. Fryktelig svake 1-3-12 på de 16 siste seriekampene og det spørs om det blir toppfotball på ferieøya neste sesong. I tillegg til skadde João Victor, Javier Arizmendi, Dudu Aouate og Pedro Bigas, mangler gjestene vrakede Ximo Navarro og suspenderte Tomás Pina

Hjemmelaget har vunnet de to siste tilsvarende med 1-0 og mye tyder på at ny hjemmetriumf her mot meget bortesvake Mallorca (1-3-7). 1,60 på hjemmeseier er som det må være og vi spiller da manchester City og Real Sociedad i en dobbel.

Totaloddsen på denne dobbelen er 2,88 og vår innsats som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 16.55):
Kamp 179 Manchester City - Liverpool 1,80 3,30 3,90
Kamp 218 Real Sociedad - Mallorca 1,60 3,45 4,50
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillKommentarer til denne saken