Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool-drømmen kan koste ham 35 millioner

Derfor drøyer det med overgangen til Iago Aspas.

Liverpool og Celta Vigo skal i prinsipp være enig om en overgang for spissen Iago Aspas, og handelen er langt på vei bekreftet på Premier League-klubbens nettside.

Det har imidlertid vært krøll med papirarbeidet i overgangen og det spanske fotballforbundet har enn så lenge ikke godkjent avtalen, skriver Mirror.

Avisen mener å vite at det skal være et krav fra Aspas' agentfirma om at spilleren fortsatt skylder dem penger. Liverpool-avtalen skal ha blitt forhandlet fram av andre agenter.

25-35 millioner
25-åringen engasjerte nemlig en tredjepart i overgangen for å få fortgang i sakene.

Derfor kan det nå bli slik at den målfarlige spissen må betale gjelden sin, før han får godkjent overgangen til Merseyside-klubben. Den skal være på rundt 3-4 millioner pund, hevder Mirror.

Etter dagens kurs tilsvarer det rundt 25-35 millioner norske kroner.

Aspas' opprinnelige agenter, Aimsport Management Group, skal ha lagt inn en klage til Spanias olympiske Komité, som tar seg av slike saker i ferielandet.

Aspas skal skylde denne gruppen prosenter av de pengene han har tjent i Celta Vigo, samt en del skatt. Gruppen krever også en andel av det Aspas vil tjene i Liverpool.

12 mål i La Liga
Da Liverpool bekreftet at avtalen var så godt som i boks den 13. juni, sto det i pressemeldingen at det fortsatt gjensto noe papirarbeid.

Om ikke Aspas og hans representanter klarer å finne ut av disse problemene, kan overgangen i verste fall gå i vasken for den 25 år gamle hissigproppen.

Aspas scoret 12 mål på 34 kamper under sin første sesong i La Liga, og var en viktig bidragsyter når Celta Vigo reddet plassen i det ypperste selskap med et nødskrik.

Spanjolen kan spille både midtspiss og kant, og er en spilletype mange tror vil passe svært godt inn i systemet til Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken