Gå til sidens hovedinnhold

- Liverpool er ikke en klubb for egoer

Brendan Rodgers med klar tale før Luis Suarez returnerer fra karantene.

Liverpool-manager Brendan Rodgers mener at det ikke er én «hovedmann» i hans tropp, mens Luis Suarez nærmer seg en retur.

Spissen har to kamper igjen av sin ti kampers karantene, samtidig har lagkamerat Daniel Sturridge fått mye av æren for Liverpools gode sesongstart. Sturridge har gått av banen som matchvinner på Liverpools tre første kamper, med sine tre scoringer.

Selv om Sturridge sin gode form har bidratt til å lette fraværet av den uruguayanske måltyven, sier Rodgers at han er mer opptatt av det store bildet.

- Hverken Luis eller Daniel vil være den viktigste mannen. Dette er ikke en klubb for egoer. Dette er en klubb der spillerne får beskjed om hvor de skal spille, sier han til Sunday Mirror, ifølge Sky Sports.

- Handler om laget
- Vi duller ikke med spillerne her. Det er ventet at alle skal komme inn og gjøre en jobb, sier han.

- Hvis noen ønsker å være en superstjerne, en individualist, kan man gå andre steder. Her handler det om laget. Vi vet hvordan angrepsspillere er, men jeg tror ikke det er et problem med hverken Daniel eller Luis, forteller Liverpool-manageren.

- Folk snakket om at Suarez gjorde oss til et ettmannslag forrige sesong, og jeg fortsatte å fortelle at det ikke var sant. Luis tenker ikke sånn og når han er tilbake har vi enda en verdensklassespiller som vi kan settes inn i laget, fortsetter Rodgers.

- Sjef over sin egen skjebne
Sturridge har imponert siden overgangen fra Chelsea i januar, noe som får Liverpool-manageren til å hylle 24-åringen.

- Daniel har fungert utmerket siden han kom hit. Han scoret 16 mål på 20 kamper, men han vet også at det handler om laget, sier Rodgers.

- Han har denne myten om seg selv om at han er arrogant og en vanskelig gutt, men han er faktisk en av de fineste guttene jeg har møtt. Da han var hos Manchester City var et fremragende talent, den beste nummer ni i europeisk fotball som ung spiller.

- Han elsket alt med byen og ønsket å være en helt der, men da de fikk alle pengene fikk han ikke muligheten, sier han.

- Dermed dro han videre til Chelsea, og scoret mye mål på trening og i treningskamper, men fikk heller ikke sjansen der, forteller Liverpool-manageren.

- Da han kom hit fortalte jeg at jeg trengte ham til å forplikte seg til saken og at vi vil gjøre ham så god han kan bli. Han forstår at han er sjef over sin egen skjebne, avslutter Rodgers.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken