Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool får sin mann

Enige om overgangssum for Stewart Downing.

Liverpool og Aston Villa har kommet til enighet om en overgangssum for Stewart Downing.

Det bekrefter Anfield-klubben på sine nettsider sent onsdag kveld. Det opplyses imidlertid ikke hvor mye de røde må ut med for å sikre seg 26-åringen.

Spilleren har nå fått tillatelse av sin klubb til å diskutere personlige betingelser og gjennomgå den obligatoriske medisinske sjekken med laget fra Merseyside.

- 20 millioner pund
Det har i lengre tid vært kjent at Liverpool har vært på jakt etter Aston Villa-vingen og så sent som i forrige uke skal et bud på rundt 15 millioner pund ha blitt avslått.

Sky Sports skrev den gang at Birmingham-klubben trolig ville ha rundt 20 millioner pund - om lag 170 millioner kroner - for å slippe kantspilleren til Liverpool.

Ifølge den velinformerte journalisten Tony Barrett i The Times er det nettopp denne summen Liverpool nå har tilbudt for spilleren.

Tidligere i sommer mistet Aston Villa en annen kantspiller, Ashley Young, til Manchester United.

Skal fôre Carroll
På Anfield har Downing blitt sett på som en perfekt mann til å fôre store, sterke Andy Carroll med innlegg fra kanten. Klubben har lenge slitt med å finne en typisk vingspiller.

26-åringen startet karrieren i Middlesbrough, før han gikk til Aston Villa i 2009. Downing har også tilbrakte også en periode på lån i Sunderland tilbake i 2003.

Kantspilleren har i tillegg 27 landskamper for England.

Liverpool startet sesongoppkjøringen med 4-3-seier over Guangdong fra Kina tidligere onsdag, en kamp der nykommer Charlie Adam fikk sin debut.

De røde har tidligere i sommer sikret seg stortalentet Jordan Henderson fra Sunderland og det ser ut som om britiske spillere er en prioritet på Anfield denne sommeren.

HTML EMBED
Reklame

8 kupp du gjør i Nettavisens nettbutikk nå

Kommentarer til denne saken