Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool får sin mann

Enige om overgangssum for Stewart Downing.

Liverpool og Aston Villa har kommet til enighet om en overgangssum for Stewart Downing.

Det bekrefter Anfield-klubben på sine nettsider sent onsdag kveld. Det opplyses imidlertid ikke hvor mye de røde må ut med for å sikre seg 26-åringen.

Spilleren har nå fått tillatelse av sin klubb til å diskutere personlige betingelser og gjennomgå den obligatoriske medisinske sjekken med laget fra Merseyside.

- 20 millioner pund
Det har i lengre tid vært kjent at Liverpool har vært på jakt etter Aston Villa-vingen og så sent som i forrige uke skal et bud på rundt 15 millioner pund ha blitt avslått.

Sky Sports skrev den gang at Birmingham-klubben trolig ville ha rundt 20 millioner pund - om lag 170 millioner kroner - for å slippe kantspilleren til Liverpool.

Ifølge den velinformerte journalisten Tony Barrett i The Times er det nettopp denne summen Liverpool nå har tilbudt for spilleren.

Tidligere i sommer mistet Aston Villa en annen kantspiller, Ashley Young, til Manchester United.

Skal fôre Carroll
På Anfield har Downing blitt sett på som en perfekt mann til å fôre store, sterke Andy Carroll med innlegg fra kanten. Klubben har lenge slitt med å finne en typisk vingspiller.

26-åringen startet karrieren i Middlesbrough, før han gikk til Aston Villa i 2009. Downing har også tilbrakte også en periode på lån i Sunderland tilbake i 2003.

Kantspilleren har i tillegg 27 landskamper for England.

Liverpool startet sesongoppkjøringen med 4-3-seier over Guangdong fra Kina tidligere onsdag, en kamp der nykommer Charlie Adam fikk sin debut.

De røde har tidligere i sommer sikret seg stortalentet Jordan Henderson fra Sunderland og det ser ut som om britiske spillere er en prioritet på Anfield denne sommeren.

HTML EMBED
Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken