I treningskampen mot Vålerenga var det ingen som ble imponert over det Liverpool viste fram. Kampen endte 3-3, og det mot et Vålerenga-lag som brukte flere reserver.

I lørdagens preseason-kamp mot Valencia viste Liverpool seg fra en bedre side. Foran et nesten fullt Anfield vant laget 2-0, etter scoringer fra hestehaleduoen Andy Carroll og Sotiris Kyrgiakos.

- Vi er fornøyd med hva spillerne har gjort - også på trening. De har jobbet hardt. Vi har jobbet mye med det defensive, og i dag vi er like fornøyd med at vi holdt nullen, som de to målene vi fikk, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv etter kampen.

Dette var den første kampen Liverpool ikke slapp inn tre mål under sommerens preseasonkamper.

En tidlig, en sen scoring
Andy Carroll ga hjemmelaget ledelsen etter at han utnyttet en feil fra Adil Rami. Spissen kom alene med keeper, traff stolpen, men var selv først på returen. Liverpool var til tider friske i førsteomgang og det var fortjent at laget ledet til pause.

I annenomgang kom Valencia mer med i kampen. Omgangen ble, som vanlig i treningskamper, stykket opp på grunn av bytter, men Liverpool fikk en scoring til. Etter mye klabb og babb i feltet fikk Sotiris Kyrgiakos satt inn 2-0.

Stewart Downing var blant Liverpools beste, men også Andy Carroll og Martin Kelly var friske. Carroll kom også i fokus da han foretok en hodeløs takling på Adil Rami. Spissen slapp unna med gult kort.

(Her kan du se Liverpools mål mot Valencia. Artikkelen fortsetter under videoen.)

HTML EMBED

Dobbel-Sturridge
Tidligere på lørdag kom det fram at Chelsea har blitt enige med Anderlecht om en overgang for Romelu Lukaku.

I treningskampen mot Rangers viste Daniel Sturridge at han kommer til å gi nykomlingen kamp om plassen.

Etter at Rangers hadde tatt en tidlig ledelse, scoret Sturridge to ganger og sørget for at kampen ble snudd.

Florent Malouda punkterte kampen da han utnyttet en utsøkt pasning fra Didier Drogba. Dermed fikk også Chelsea, som også testet mange spillere, en seier i generalprøven.

Flere Premier League-lag var i aksjon i treningskamper i dag. Se hvordan det har gått her!

HTML EMBED