Liverpool skal ha insistert på at de heller vil holde Andy Carroll på benken gjennom hele sesongen, enn å selge han til en Premier League-rival før overgangsvindet stenger, melder Daily Express.

Til tross for at Carroll ikke er med i Brendan Rodgers førstelagsplaner denne sesongen har klubben sagt at de ikke vil selge han billig. Dermed ligger alt til rette for at Liverpool-spissen vil få en karriere som benkesliter på Anfield i inneværende sesong.

Carroll skal allerede ha avslått tilbud fra West Ham, Aston Villa og Fulham, selv om førstnevnte klubb ville gi han en ukelønn på 90.000 pund i uken.

Newcastle ønsker også å hente sin tidligere stjernespiller tilbake til St James' Park, men de er ikke villige til å innfri Liverpools overgangskrav på 20 millioner pund.

Magpies-manager Alan Pardew tror prisen for Liverpool-spissen vil reduseres rett før overgangsvinduet stenger. Han er vel vitende om at Rodgers trenger penger for å kunne signere sine egne ønskespillere. Rodgers skal imidlertid ha uttalt at han ikke vil la Carroll gå hvis tilbudet kommer så sent at han ikke rekker å få inn en god erstatter.

Det er ingen hemmelighet at Rodgers ønsker å fjerne Carroll fra lønningslisten, kun 18 måneder etter at han signerte for klubben.

Rodgers skal gå i samtaler med angrepsspilleren og forklare hvordan situasjonen hans er i klubben. Han vil informere om at England-spissen trolig må godta et tilbud fra en mindre klubb som Liverpool aksepterer, med mindre han vil bruke sesongen i overtrekksdressen på benken.

NB! Sjekk flere nyheter fra Premier League i videospilleren til høyre for denne artikkelen.