Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool hyller Gerrard

Og nå venter Mersey-laget spent på nyheter om Xabi Alonsos skade.

Liverpool hadde små problemer med å slå Preston og ta seg videre i FA-cupen lørdag. Alles øyne var på Steven Gerrard. Kapteinen og selv symbolet for det Liverpool er i dag, ble tidligere i uken arrestert og siktet for vold på byen.

Likevel valgte Rafael Benitez å starte med kapteinen sin i FA-cupens tredje runde. Hvordan ville Gerrard takle presset i en slik situasjon?

Jo, han taklet det utmerket, var en av banens beste spillere og toppet kvelden med å ha en målgivende til Fernando Torres på overtid. Det får Liverpools assisterende manager til å trekke fram superlativene.

- Steven er fantastisk profesjonell spiller. Han har denne klubbens fulle støtte. I dag så vi hva Steven Gerrard er, en fotballspiller av rang. Han leverer på banen hele tiden, han er en flott ambassadør for klubben og vi kommer til å støtte han gjennom denne perioden, sier Sammy Lee til klubbens eget nettsted.

Det kan være fint at Gerrards problemer utenfor banen ikke har hemmet han på banen, i alle fall hvis Xabi Alonsos skade er alvorlig.

Spanjolen kolliderte med en Preston-spiller rett før pause i lørdagens oppgjør og han kom aldri tilbake på banen etter hvilen. Lee kunne bekrefte at spilleren måtte sy.

- Han måtte ha syv sting i vristen, men vi vet ikke mer om skaden før det er gått et døgn eller to. Det eneste sikre er at han kommer til å ha vondt i kveld, sa Lee om skaden og la til.

- Forhåpentligvis er det ikke en alvorlig skade.

Akkurat dét er nok de fleste Liverpool-supportere enige i.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken