Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool kommer til Norge

Premier League-klubben møter Vålerenga.

Som Nettavisen skrev tidligere i vår kommer Vålerenga til å møte Liverpool på Ullevaal stadion i høst.

Osloklubben bekrefter onsdag at Premier League-klubben kommer til hovedstaden den 7. august.

Sist gang den populære klubben besøkte Norge var tilbake i 2011, og også den gang var det Vålerenga som var motstander for de røde.

- Vi har gjennom de siste årene fått et veldig godt samarbeid med Liverpool og er veldig glade for å kunne ønske de velkommen til igjen, sier administrerende direktør Pål Breen.

- Siden klubben fyller 100 år i år synes vi det var på sin plass å få til to store showkamper når det var rom for det i spilleplanen vår, fortsetter han.

- En storklubb
Liverpool endte som nummer syv i Premier League denne sesongen, men er fortstt en svært populær klubb i Norge.

- Liverpool er en storklubb med bred støtte i Norge og dette blir en fotballfest både for de med blått og rødt hjerte, sier Breen.

- Jeg er stolt over at vi har klart å få på plass denne avtalen og dette er noe vi i Vålerenga ser veldig fram til, legger han til.

Fra før er det kjent at Vålerenga også skal møte Barcelona i høst. Den kampen spilles 27. juli.

- Er fantastisk
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser fram imot å møte både spanjolene og Liverpool.

- At vi har fått på plass både Liverpool og Barcelona i år er fantastisk. Det gir våre spillere en unik mulighet til å se hva som kreves for å spille på øverste nivå i Europa, sier Rekdal.

Kampen mot Liverpool kommer i mellom bortekampen mot Tromsø og hjemmekampen mot Start.

- Dette blir som en uke med kamp søndag, onsdag, søndag, og det må vi tåle om vi har ambisjoner om å spille Europacup etter hvert. Derfor er denne kampen en veldig god trening for oss, sier Rekdal.

- Vi får masse sportslig ut av å møte topplag fra England og Spania, samtidig som det blir en stor opplevelse for spillere, trenere, støtteapparat og ikke minst våre supportere.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken