Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool-manageren: - Det er ingen tvil

Liverpool overkjørte Southampton, men én ting irriterte Brendan Rodgers.

LIVERPOOL - SOUTHAMPTON 1-0:

Liverpool har ikke hatt den beste starten på Premier League-sesongen, men mot bunnplasserte Southampton viste de rødkledde hvor stort potensiale som er i laget.

Det var total enveiskjøring i den første omgangen for hjemmelagets del og gjestene hadde mer enn nok med å forsvare seg. Danske Daniel Agger satte inn Liverpools første og eneste mål etter 43 minutter, men rødtrøyene kunne fort ha scoret flere mål.

- Vi burde avgjort kampen lenge før enn det vi gjorde, forteller Liverpool-manager Brendan Rodgers til BBC.

- Uansett hvor mye du dominerer kampen, er det alltid utfordrende å lede kun 1-0 når man nærmer seg slutten og man må forsvare seg, fortsetter han.

- Det er ingen tvil om at vi burde avgjort tidligere, men det viktigste er at vi gjorde en fantastisk opptreden og sikret en ny seier på Anfield. Vi fortsetter med tre nye poeng og klatrer på tabellen, avslutter Rodgers.

(Se intervju med Brendan Rodgers i videoavspilleren under)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'qjrjv8fwe7s1knqyxcptejfn', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-qjrjv8fwe7s1knqyxcptejfn', 'eplayer14');

Snytt for straffe
25 minutter ut i kampen vant vertene tilbake ballen høyt på banen. Steven Gerrard sendte en nydelig stikker til Luis Suárez, som fikk banket til fra skrått hold.

Paulo Gazzinga gjorde en god redning, men Suárez skulle hatt straffe etter å ha blitt dratt i shortsen i avslutningsøyeblikket. Dommer Michael Oliver vinket imidlertid spillet videre.

Hjemmelaget fortsatte å presse på og like før pausen kom scoringen de hadde ventet på.

Agger-mål
Suárez hamret ballen i tverrliggeren, før lærkula falt ned til Glen Johnson. Backen sendte en herlig passning til danske Daniel Agger som headt ballen opp i nærmeste vinkel fra syv meter.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Dansken sto muligens hårfint i offside, men linjedommeren hevet ikke flagget. Dermed kunne vertene ta med seg en fortjent ledelse inn til pause.

Liverpool var det beste laget også i andre omgang, men klarte ikke å notere seg for flere nettkjenninger. Southampton skal si seg godt fornøyd med kun 1-0 i bagasjen.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken