Liverpool har bestemt seg for å selge Andy Carroll til West Ham etter sesongen.

Det forteller West Ham-medeier David Sullivan til Daily Mail.

Carroll kom fra Newcastle til Liverpool for 35 millioner pund for to år siden, men ble aldri noen suksess og ble lånt ut til West Ham denne sesongen.

Oppholdet hos The Hammers har så langt vært preget av skader, og Carroll har bare scoret ett mål på ni kamper fra start.

David Sullivan forteller at Carrolls personlige kontrakt ennå ikke er ferdig forhandlet.

- West Ham har en avtale med Liverpool om å signere ham etter sesongen, men vi har ikke kommet til enighet med spilleren, sier han til Daily Mail.

Merseyside-klubben hadde muligheten til å hente Carroll tilbake i januar, men valgte ikke å gjøre det.

- Jeg blir ofte spurt om Carroll. Han er nå på lån, og Liverpool hadde mulighet til å hente ham tilbake i januar, men han var skadet.

Til tross for en tøff start på West Ham-karrieren, tror Sullivan at Carroll kan slå godt ifra seg i siste del av sesongen.

- Han har hatt noen skader etter han kom hit, men han er tilbake i god form nå, og vi har 15 kamper igjen. Vi trenger noen mål og poeng, så la oss se, sier Sullivan.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'klxxfax53na31xw0zjuyg6fme', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-klxxfax53na31xw0zjuyg6fme', 'eplayer14');
HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');