Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool selger midtbanespiller

Skal erstatte Danny Murphy i Blackburn.

Jay Spearing er på vei ut stadionportene på Anfield. Neste stoppested blir trolig Blackburn, for å styrke midtbanen til Morten Gamst Pedersens og Joshua Kings klubb.

Blackburn trenger sårt en midtbanespiller som kan bekle Danny Murphys rolle sentralt i banen. Den tidligere Liverpool-spilleren avsluttet kontrakten med Blackburn sist uke, og nå blir Spearing etter alt å dømme hans erstatter.

I følge Daily Mirror har Liverpool akseptert et bud på 1,5 millioner pund (rundt 14 millioner kroner) for midtbanespilleren. De indiske eierne til Blackburn håper å gjøre unna handelen raskest mulig, men trolig må de først få pengene fra Martin Olssons forventede overgang til Norwich.

Klubbene skal være enige om en overgangssum på 2,5 millioner pund for svensken, men overgangen har latt vente på seg fordi Olsson og Norwich fortsatt ikke er helt enige om de personlige betingelsene i kontrakten.

Spearing er en vaskeekte Merseyside-gutt og ble tatt opp i Liverpools A-stall i 2008. 24-åringen har imidlertid slitt med tillit, og står med kun 30 seriekamper for moderklubben. Sist sesong var han utlånt til Bolton og noterte seg for to mål på 37 seriekamper.

Med Spearing borte fortsetter Brendan Rodgers jobben med revolusjonere spillerstallen i Liverpool. I forrige uke forsvant en annen klubbspiller, Jonjo Shelvey. Han valgte å prøve lykken i Swansea, da han torsdag signerte en fireårskontrakt med waliserne.

Liverpool har så langt hentet Kolo Toure fra Manchester City, Iago Aspas fra Celta Vigo, Luis Alberto fra Sevilla og keeperen Simon Mignolet fra Sundeland.

(ANB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken