Gå til sidens hovedinnhold

«Liverpool slåss om Huseklepp»

Brann vet ingen ting, men ifølge seriøs, engelsk avis ønsker giganten den norske landslagsspilleren.

Desember er høytid – ikke bare for feiring, men også for overgangsrykter i Premier League. Akkurat dette vil nok sette ekstra fart i klubbkontorene på Brann Stadion:

Ifølge den vel ansette avisen the Guardian skal Liverpool nå ha kastet seg inn i kampen om Branns og Norges største, positive overraskelse i 2009-sesongen, Erik Huseklepp. I sin omskolerte spissrolle endte teknikeren opp med 15 seriemål, samt et for landslaget, og kanonsesongen har blitt lagt merke til.

- Rafael Benítez kjemper med Hull og Wigan om å sikre seg Brann-spissen Erik Huseklepp, verdsatt til om lag £2.000.000 (snaut 19 millioner norske kroner), skriver avisens nettutgave i sin ryktespalte i dag.

I Brann har man likevel ikke hørt noe.

- Ukjent for oss, skriver sportslig leder Roald Bruun-Hanssen i en sms til Nettavisen.

Heller ikke for agent Stig Lillejord er dette kjent stoff, men helt overrasket er han likevel ikke over den angivelige interessen fra tittelgrossisten.

- Vi vet at det er flere klubber i England som vurderer Erik seriøst.

- Det er bra hvis Liverpool er interesserte. Det er en stor klubb, og hvis dette stemmer, så er det hyggelig hvis de har lagt merke til hans flotte sesong i år, sier Lillejord til Nettavisen.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken