Søndag slo Manchester United Liverpool 1-0 i den tredje runden i FA-cupen.

Dommer Howard Webb fikk av mange skylda for Kenny Dalglishs første tap som Liverpool-manager. Webb dømte straffe til United etter kun 35 sekunder da Dimitar Berbatov ble felt/falt (?) i 16-meteren. Det påfølgende straffesparket gikk i mål og sørget for at Liverpool ble slått ut av FA-cupen.

Og Webb ble ikke mer populær (blant Liverpool-fansen) da han en halv time senere sendte kaptein Steven Gerrard tidlig i dusjen for en takling på Michael Carrick.

Les saken: - Er det rødt kort hver gang for sånt?

Mobber Webb
Liverpool-ving Ryan Babel var i alle fall ikke fornøyd etter tapet.

- Og de kaller ham en av de beste dommerne. Det er en vits, skrev Ryan Babel på twitter fra spillebussen.

Og nederlenderen ga seg ikke der. Senere på kvelden la han også ut et manipulert bilde av Webb i United-drakk på twitter-profilen sin, som følges av snaue 150.000 mennesker.

Nå risikerer Babel å få problemer med det engelske fotballforbundet. Ifølge guardian.co.uk har en talsmann for forbundet uttalt at de er klar over hendelsen og at de vil se nærmere på den.

Beklager seg
Og Babel innså nok etter hvert at det var mindre smart å lange ut mot Webb. Halv ni søndag kveld la nederlenderen ut en unnskyldning:

- Jeg beklager hvis de har tatt bildet jeg postet seriøst. Dette er bare en følelsesmessig reaksjon etter å ha tapt en viktig kamp.

- Unnskyld, Howard Webb!

Både det manipulerte bildet og kommentaren om Webb er nå slettet fra Babels twitter.

- Fergies kjæledyr
Babel er ikke den eneste som har reagert på dommeravgjørelsene offentlig. Selv om Daglish ganske nøkternt svarte at «jeg tror ikke det var straffe» og «er det sånn at alle som ikke takler langs bakken skal bli utvist nå for tiden?» på spørsmålene om de omdiskuterte hendelsene, var ikke hans sønn like beskjeden. Paul Daglish skrev nemlig følgende på sin twitter-profil etter farens (andre) managerdebut for Liverpool:

- Fergie (Alex Ferguson, journ.anm.) har kjæledyret sitt Howard Webb snurret rundt lillefingeren.

Ferdinand forklarer seg
Også United-spillerne hadde sitt å si om Gerards utvisning. Rio Ferdinand forklarte seg på sin twitter-profil etter kampen:

- Forresten: Jeg ba aldri Howard Webb vise ut Gerard. Jeg sa bare at jeg syntes det var en tofotstakling.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!