Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool-spiller skyldig i fyllekjøring

Mister førerkortet.

21 år gamle Luis Alberto kom til Liverpool før den inneværende sesongen, men den unge spanjolen har ikke fått så mye spilletid denne sesongen.

Heller ikke utenfor banen har unggutten hatt det helt lett.

I slutten av mars ble midtbanemannen stoppet av politiet tidlig på morgenen, da han var på vei i sin egen bil hjem fra et bursdagsselskap hos en venn.

Spanjolens Porsche ble stoppet i Croxteth Drive fordi sjåføren så ut til å bruke mobiltelefonen samtidig som han kjørte. Liverpool-spilleren kjørte også på en slik måte at politiet mistenkte at vedkommende var beruset.

Under en alkotest viste det seg at Luis Alberto hadde en promille som var nesten dobbelt så høy som det tillatte og dermed måtte han møte i retten.

21-åringen møtte opp i Liverpool Magistrates Court med sin tolk og erkjente seg skyldig i forseelsen. Det skriver lokalavisen Liverpool Echo fredag.

Advokat Michael Hogan uttaler seg på vegne av spilleren.

- Mr. Romero (Luis Alberto Alconchel Romero) går sjelden ut. Dette var første gang han var ute på denne måten siden han kom til Liverpool, sier han.

- Han har aldri tidligere vært dømt for noe kriminelt og er heller ikke vant til å drikke alkohol. Drikkevanene hans er beskjedne og som fotballspiller vil det være et problem for ham å miste førerkortet, sier advokaten videre.

Dommer Richard Clancy har dømt Liverpool-spilleren til 12 måneder uten førerkort og spanjolen må også møte på et kurs om alkoholvaner.

Han fikk også en bot på 1500 pund.

Luis Alberto kostet Liverpool seks millioner pund da han kom fra Sevilla i 2013 og har spilt 12 kamper denne sesongen. Liverpool topper Premier League.

Kommentarer til denne saken