Gå til sidens hovedinnhold

- Liverpool trenger ikke nye spillere

Kenny Dalglish ser for seg et rolig overgangsvindu.

Kenny Dalglish innrømmer at han har muligheten til å forsterke laget hvis det trengs, men hevder han ikke har noen planer om det for øyeblikket.

Liverpool var svært aktiv på overgangsmarkedet i sommer og hentet inn flere nye spillere til Anfield.

Dalglish er fornyød med de nye signeringene, som har hjulpet klubben tilbake i kampen om en plass blant de fire beste i Premier League.

Han er godt fornøyd med den stallen han har til rådighet og mener det ville vært bortkastet å bruke penger bare for å gjøre det.

Pengene har han, dersom det skulle dukke opp interessante spillere, men Dalglish ønsker ikke å diskutere eventuelle nye signeringer.

- Vi har muligheten til å være aktive hvis vi vil være det, men vi har hele tiden sagt at vi skal være rolige. Vi er under stadig utvikling, og vi vil fortsette i samme spor, og guttene vil fortsette å jobbe så hardt de kan. Så får vi se hvor langt det holder, sier Dalglish til klubbens hjemmesider.

Skotten er sikker på at Liverpool kan klare en topplassering i årets sesong - selv uten nye spillere inn i januar.

- Trenger vi noen, så handler vi, men som jeg sa i starten, så gjør vi ikke det. Vi er egentlig ikke ute etter noen som vi vil ha inn i januar. Vi har fornøyd med det spillerne har vist siden august.

Dalglish mener det er respektløst å beskylde klubben for å være for lite aktive på overgangsmarkedet, når ledelsen hele tiden har vært åpen på at det vil være liten aktivitet i januarvinduet.

- Vi sa i starten at det kom til å bli lite overgangsaktivitet fra oss. Det er litt respektløst at vi beskyldes for å ikke å være aktive. Vi har prøvd å være ærlige, sier Dalglish.

Kommentarer til denne saken