Storvokste Andy Carroll ble sendt på lån fra Liverpool til West Ham før denne sesongen.

Rykter ville ha det til at spissen ikke var en del av manager Brendan Rodgers planer, og at Carroll ikke passet inn i nordirens filosofi.

I West Ham har Carroll gjort sine saker greit, når han ikke har vært skadet, og står bokført med fem ligamål på 17 ligakamper.

Samtidig har Liverpool slitt med en noe tynn spissrekke, selv om den ble betraktelig styrket da Daniel Sturridge kom til klubben i vinter.

- Ønsker dialog
De fleste hadde regnet med at 35-millionermannens dager i Liverpool var talte, men nå hevder The Mirror at han kan få en ny sjanse.

Saken er også omtalt i en rekke andre engleske aviser torsdag, blant annet Liverpool Daily Post.

West Ham skal ikke være villig til å betale det Anfield-klubben ønsker for spissen, og dermed er en retur til Liverpool igjen på trappene.

The Mirror skriver at Rodgers ønsker en dialog med Carroll de neste ukene, og at han vil gjøre spissen innforstått med den rollen manageren nå vil ha ham i.

Liverpool-manageren ønsker Carroll som en spiller som kan kastes inn fra benken i et forsøk på å snu, eller åpne, jevne kamper der Liverpool sliter med å finne åpninger.

Carrolls muskler, hodestyrke og evne til å holde på ballen gjør ham perfekt i en slik rolle.

Får ikke sutre
Ifølge The Mirror skal Carroll også få beskjed om at han ikke får lov til å sutre over lite spilletid, og at han vil bli sendt på dør om han forstyrrer harmonien i laget.

Om spissen godtar disse betingelsene, vil han bli ønsket velkommen tilbake i troppen til sesongoppkjøringen, der han vil få muligheten til å imponere Liverpools trenerteam.

Liverpool ønsker også å gi Carroll et spesielt treningsprogram, slik at han skal lettere kunne tilpasse seg den spillestilen Rodgers ønsker Liverpool skal ha.

Merseyside-klubben betalte 35 millioner pund for Carroll da han ble hentet fra Newcastle i 2011, og krever nå 18 millioner pund for å selge ham videre, hevder The Mirror.