Gå til sidens hovedinnhold

- Liverpool vil gi ham en «massiv» lønnsøkning

Brendan Rodgers vil forlenge med flere profiler.

Philippe Coutinho har vært en suksess etter at han kom til Liverpool fra Inter for rundt 8,5 millioner pund vinteren 2013. 22-åringen er et bevis på at det går an å sikre seg kvalitetsspillere uten å sprenge banken i fillebiter.

Brasilianeren har av mange blitt omtalt som hjernen på Liverpools midtbane og mye tyder på at manager Brendan Rodgers ønsker å bygge laget rundt Coutinho. Klubben ønsker derfor å tilby 22-åringen en ny kontrakt i sommer.

Det skriver både Liverpool Echo og The Mirror.

Sistnevnte avis hevder at den lille midtbanemannen kan vente seg det de omtaler som en «massiv» lønnsøkning før sesongen starter opp igjen.

Rodgers bruker store ord når han snakker om fotballgeniet.

- En ny kontrakt for Coutinho er noe vi skal jobbe med i sommer. Han er helt klart på den listen, uten tvil. Han er en svært verdifull spiller, sier han til Echo.

- Han har vist kvaliteter siden han kom hit og utviklet seg bra. Nå er han på vei inn i sine beste år som fotballspiller, mener Liverpools manager.

Coutinho fikk ikke en plass i Brasils VM-tropp denne sommeren og er dermed frisk og uthvilt i forkant av den nye Premier League-sesongen.

- Han er bare 22 år gammel og neste gang det er VM er han nok med i troppen. Han vil oppleve sine beste år i Liverpool, sier Rodgers.

Liverpool Echo hevder at også Jordan Henderson, Suso, Steven Gerrard og Jon Flanagan kan vente seg tilbud om nye og bedre avtaler i sommer.

Kommentarer til denne saken