Liverpool-manager Roy Hodgson har gjort det klinkede klart at han ønsker å hente inn en ny spiss når overgangsvinduet åpner i januar. Mange spillere har den siste tiden blitt knyttet til Anfield-klubben, men enn så lenge er det umulig å vite hvem som til slutt ender opp som makker og avlaster for Fernando Torres.

- Ikke uten grunn
I Zenit St. Petersburg finnes det likevel en mann som hevder å sitte på svaret. Spissen Aleksandr Kerzhakov hevder nemlig at Liverpool allerede har vist stor interesse for å signere ham.

- Alt snakket om Liverpool er ikke uten grunn. Den engelske klubben kom med et tilbud til agenten min, men jeg svarte ikke, forteller den 27 år gamle spissen til avisen Rossiyskaya Gazeta.

- Jeg har streng tatt andre ting å tenke på om dagen, og for å være ærlig, så trives jeg i Russland. Vi leder serien, og jeg har sagt at jeg alltid vil spille for Zenit St. Petersburg, sier Kerzhakov.

- Zenit er mitt hjem
Russeren har to perioder bak seg i sin elskede klubb. Fra 2001 til 2006 spilte han over 200 kamper og scoret 95 mål for Zenit. Han returnerte foran årets sesong og har scoret 10 mål på 23 kamper siden returen til klubben. I mellomtiden har han vært innom spanske Sevilla og Dinamo Moskva.

- Nå det gjelder Liverpool så kommer ikke jeg til å ta noe initiativ, men jeg kan da også telle antall klubber som jeg ønsker å spille for på en hånd. Dette er fordi Zenit spiller vakker og moderne fotball. Klubben blir stadig større og dette er mitt hjem.

27-åringen har også 52 kamper for det russiske landslaget i karrieren, og siden debuten mot Estland den 27. mars 2002 har han nettet 17 ganger med flagget på brystet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED