Liverpool står overfor en aldri så liten forsvarskrise de neste månedene, etter at Jamie Carragher pådro seg en skade i helgens kamp mot Tottenham, og kan bli ute i opp til tre måneder.

Derfor håper manager Roy Hodgson å hente inn forsterkninger også i de bakre rekker så fort overgangsvinduet åpner i januar, og øverst på listen skal Liverpool-fødte Scott Dann stå.

- Det er smigrende
Det er forholdsvis troverdige Sky Sports som sitter på informasjonen om at Birmingham-spilleren skal være ønsket på Anfield.

23-åringen har levert meget solid innsats for Birmingham denne sesongen, og har blant annet spilt seg inn i landslagsdiskusjonen. Birmingham skal imidlertid være lite lystne på å selge.

Tottenham skal også være interessert i å hente 23-åringen. Spilleren selv tar ryktene med knusende ro, men innrømmer at det er smigrende å bli linket med flere storklubber.

- Spekulasjonene om at jeg er på vei til en av storklubbene i Premier League er selvsagt smigrende. Det er også der ambisjonsnivået mitt ligger. Jeg vil spille på det høyeste nivået, sier Dann.

- Enn så lenge er jeg likevel meget fornøyd med livet i Birmingham, og jeg ønsker å yte mitt beste for klubben, sier stopperen.

- Ikke til salgs
Birmingham-manager Alex McLeish gikk for noen dager siden ut å sa at Scott Dann ikke var til salgs, uansett pris.

- Jeg blir ikke bekymret når klubber forhører seg om spillerne mine. Det betyr at vi gjør noe riktig. Men det er ingen som skal forlate oss, spilleren er under kontrakt, sier han til The Guardian.

Scott Dann er altså født i Liverpool, men startet karrieren på ungdomslaget til Walsall. Der fikk han også sin proffkontrakt i 2004-sesongen. Han har også vært innom klubber som danske Køge, Redditch United og Hednesford Town på lån, og spilte for Coventry før han signerte for Birmingham i 2009.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED