Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool vil hente Redknapp

Dårlige nyheter for alle Tottenham-supportere.

Rafael Benítez har tatt sitt forkle og forlatt Liverpool.

Nå som spanjolen er borte, er medias og bookmakernes nye hobby å tippe hvem som blir arvtaker på ærverdige Anfield.

Og ifølge engelske Sky Sports, som er en av de mer troverdige kildene på fotballøya, kan oddsen på Tottenham-manager Harry Redknapp synke drastisk de neste dagene.

Nær kontakt
Kilder nær merseysideklubben forteller nemlig at Kenny Dalglish, som har fått jobben med å hente inn Benitez’ etterfølger, planlegger å hente Redknapp til klubben. Spesielt er det Spurs-managerens velkjente evne til å hente inn gode spillere for små pengesummer som gjør ham attraktiv for gjeldsrammede Liverpool.

Det er dårlig nytt for Tottenham, etter at Redknapp førte laget til fjerdeplass og Champions League-kvalifisering sist sesong.

Redknapp og Dalglish har hatt nær kontakt helt siden sistnevnte hentet Jamie Redknapp, managerens sønn, til Liverpool i 1991, da Dalgslish selv trente klubben.

Enda mer foruroligende for Tottenham-fansen er det at Redknapps kontrakt med London-klubben løper ut om ett år, og at samtaler om forlengning fortsatt ikke er i gang.

Hiddink: - Bryter ikke kontrakter
Nederlandske Guus Hiddink har blitt nevnt som en het kandidat for å overta ved Liverpool-roret. Men å innlede samtaler med suksesstreneren, er det ikke noe poeng i å gjøre.

Det sier i hvert fall agenten, Cees van Nieuwenhuizen.

- Guus har alltid respektert de kontraktene han har inngått. Jeg tror ikke han kommer til å gjøre noe annet nå, sier agenten om Tyrkias landslagstrener til BBC.

63-åringen, som tidligere har ledet Chelsea, skal også ha takket nei til å ta over etter José Mourinho i Inter. En jobb Rafael Benitez nå trolig kommer til å få.

- Han startet i Tyrkia-jobben for to uker siden. Så selv om han elsker Premier League, og har stor respekt for en legendarisk klubb som Liverpool, er det liten sjans for at han slutter.

- Jeg vet at man aldri skal si aldri i fotball, men for meg er det utenkelig at Guus drar til Liverpool, sier agenten.

Svennis vil bli sjef
Blant andre kandidater nevnes Martin O'Neill, Roy Hodgson, Jorge Jesus, og Kenny

Dalglish. Sistnevnte har imidlertid allerede utelukket seg selv fra managerjakten, siden han leder den.

I England snakkes det også om at tidligere Manchester City-sjef Mark Hughes er et av de beste alternativene.

Waliseren stå uten kontrakt, og kan derfor bli et billig manageralternativ.

Svenske Sven-Göran Eriksson har også, på eget initiativ, meldt seg på i kampen om å lede de røde.

- Jeg ville aldri si det mens jobbet i City, men jeg har vært Liverpool-fan hele livet. Det er enhver managers drøm å lede et slikt lag, sier svensken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her! .

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff

Kommentarer til denne saken