Liverpool skal ha planer om å signere West Bromwich-spiss Saido Berahino i det kommende overgangsvinduet, skriver The Mirror.

Mario Balotelli har ikke blitt noen suksess på topp for Liverpool siden overgangen i sommer, og det er ventet at manager Brendan Rodgers vil forsterke angrepet i januar.

Tottenham har lenge vært koblet til spissen, men nå håper Merseyside-klubben å kapre den unge engelske angriperen foran klubben fra Nord-London.

230 millioner
21-åringen som ble tatt ut på det engelske landslaget i høst, kommer imidlertid ikke på noe billigsalg om en overgang skulle gå i orden. Det er ventet at Berahino vil koste så mye som 230 millioner kroner.

West Bromwich ligger for øyeblikket på en skuffende 16. plass i Premier League, og mandag ble det klart at Alan Irvine er ferdig som lagets manager.

Klubben skal i utgangspunktet ikke ha et ønske om å selge Berahino, men spissen skal ikke være interessert i å forlenge sin nåværende avtale som går ut i 2017. Det kan føre til at klubben vil la spissen gå om det rette budet kommer inn.

Sju mål
Berahino fikk en strålende start på årets sesong med syv mål etter ni serierunder.

Det har imidlertid stoppet noe opp for 21-åringen, som ikke har scoret i Premier League siden 25. oktober.

Så gjenstår det å se om dette har noe å si for interesserte klubber.

Overgangsvinduet åpner 1. januar.