Liverpool har i lang tid vært på spissjakt, og de røde har blitt koblet til en rekke målfarlige herremenn over de siste seks-sju månedene.

Det har lenge vært et problem at Fernando Torres er klubbens ubestridte førstevalg på topp, og når spanjolen er skadet, eller trenger hvile, blir det fort litt tynt der framme.

- Vi vurderte ham
Også i årets første overgangsvindu er det først og fremst spissjakten det har blitt skrevet mest om, og mye tyder på at det er Ajax-spiss Luis Suarez som er hovedmålet.

Liverpools fotballdirektør Damian Comolli kan likevel fortelle at Merseyside-klubben vurderte å legge inn et bud på Darren Bent, da han plutselig ble tilgjengelig denne uken.

- Vi vurderte han, ja. men vi kikket på hvilke egenskaper han har, og konkluderte med at han ikke ville gått spesielt bra i lag med Fernando Torres, sier Comolli ifølge Goal.com.

- Han er mer den type spiss som engelskmennene kaller «en ensom ulv». Han er best når han spiller alene på topp, fortsetter franskmannen.

- Slitne spillere
Fotballdirektøren er fortsatt klar på at Liverpool trenger å styrke troppen med flere spillere snarest, og hevder denne sesongens dårlige resultater skyldes at mange var utslitt etter forrige sommers VM-sluttspill.

- I kampen mot Everton fortjente vi å vinne. Hvorfor gjorde vi ikke det? Jeg mener at mange på laget fortsatt ikke har fått hentet seg helt inn etter VM i sommer. Når vi ser på startoppstillingen, ser vi at åtte spillere på vårt lag var med blant de 16 beste lagene, og noen var med enda lenger, forklarer Comolli.

- Laget har kvaliteter. Jeg er overbevist om at det laget Benitez overlot oss er bra, men det stemmer at vi trenger forsterkninger, sier han.

38-åringen, som tidligere har jobbet i både Tottenham og Arsenal, er faktisk overrasket over hvor store Liverpool er ute på spillermarkedet.

- Jeg er litt overrasket, for å være ærlig, over hvor mange toppspillere som er interessert i å spille for oss. De sier at Liverpool er en attraktiv klubb, og selv om vi har hatt en dårlig sesong nå, tror de ikke vi får to.

Sjekk siste sportsnytt her!