Gå til sidens hovedinnhold

Livstid for barnekidnapping

Michael Devlin (41) er dømt til livsfarlig fengsel etter at han innrømmet å ha holdt to gutter fanget som sexslaver.

Han var tiltalt for barnekidnapping og for å ha truet en person med våpen i Missouri i USA i januar i år. Mandag sa han seg skyldig på alle punkter i å ha kidnappet en 13 år gammel gutt. Tilståelsen kom fordi Devlin ønsket å spare familien for ekstra belastninger i rettsapparatet.

Ble misbrukt seksuelt
Devlin vil nå også bli dømt for kidnapping av en 16-åring som ble kidnappet i 2002, og holdt innesperret i over fire år. Han er også ventet å si seg skyldig i denne saken. Begge guttene skal ha blitt seksuelt misbrukt.

Aktor i saken beskrev Devlin som en kald sexforbryter, som brukte måneder på å sikte seg ut mot et bytte. Han skal ha observert gutten i lang tid før han ble kidnappet mens han gikk hjem alene fra et busstopp.

Tvunget inn i bilen
Devlin kjørte så opp på siden av gutten for å spørre etter veien til noen slektninger. Da gutten ble nervøs, grep Drevlin tak i ham, og tvang ham inn i bilen.

Gutten ble kjørt til leiligheten til Drevlin, hvor han ble funnet fire dager seinere. Da fant politiet også gutten som hadde vært holdt fanget i over fire år.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai