MLS ALL STARS-EVERTON 1-1, 4-5 ESS:

Everton-keeper Tim Howard ble den store helten etter Liverpool-lagets seier i USA. Den amerikanske keeperen reddet tre straffespark i straffesparkkonkurransen - det siste fra svenske Fredrik Ljungberg. Jack Rodwell satte inn Evertons siste straffe.

Louis Saha, som i år kommer til å spille med nummer åtte på ryggen, ga Everton ledelsen i kampen. Franskmannen plukket opp en forferdelig pasning fra hjemmelaget inne i 16-meteren, og satte ballen iskaldt i mål.

Midtveis i 1. omgang utlignet imidlertid MLS All Stars. Brad Davis scoret etter at Leighton Baines hadde tapt en duell på kanten.

Flere mål ble det ikke, og dermed ble det straffer som avgjorde kampen.

Etterpå gikk Evertons Phil Neville hardt ut mot Manchester Citys forsøk på å sikre seg Joleon Lescott. Manchester-klubben har nå fått avslått to bud på forsvarsspilleren.

- Klubben har avslått to bud. Manageren vil ikke selge. Nå får vi komme også videre, men vil City forstå det? Sånn som de holder på, så tviler jeg på det. Det er riktig og gal måte å gjøre ting på - og Everton gjør ting på den rette måten, sier han oppgitt til Daily Mail.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!