Gå til sidens hovedinnhold

«Lord Snooty» avgjorde

Kieran Richardson ga Portsmouths gode bortestatistikk en knekk.

Kieran Richardson ble aldri veldig populær blant Manchester Uniteds fans som ga han kallenavnet "Lord Snooty", på grunn av hans arrogante og slappe holdning. Men i dag begeistret han Sunderland-fansen med to scoringer i en svært viktig kamp for laget som kjemper for tilværelsen i Premier League. Først var han frempå etter 33 minutter, før han igjen doblet ledelsen på et gunstig tidspunkt rett før pause.

"Kieran Richardson var fremragende i måten han kjempet seg gjennom og scoret mål. Vi er meget fornøyd mend han, sa manager Roy Keane til BBC etter kampen.

Nå har Sunderland heng på lagene rett foran seg på tabellen, men de må fortsatt tåle å ligge under nedrykkstreken etter 22. serierunde.

Landslagsspiller
Kieran Richardson var nær ved å spille seg til fast plass i United, men det var da han ble lånt ut til West Bromwich at han klarte å spille seg til en plass på Englands landslagasturne i USA. Og da scoret ungutten to ganger i sin debut. Deretter kom han inn som innbytter ved to andeldninger under kvalifiseringen til VM i 2006. Men til selve mesterskapet fikk han ikke plass.

Svekket
Portsmouth har vært et av de beste lagene på bortebane denne sesongen, men det klarte de aldri å følge opp i ettermiddag. Laget er også som mange andre lag svekket etter at de har måttet sende sentrale spillere til Afrika-mesterskapet.

Kampen var også den første kampen for Johnny Evans som rett før jul ble anklaget for voldtekt i forbindelse med Manchester Uniteds julebord. Nå er han leid ut til Sunderland.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter fra Nettavisen sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen