Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Det meste handler om Francesc Fabregas på lørdagens ryktebørs.

Barcelona skal ha alvorlige intensjoner om å hente Francesc Fabregas tilbake til Camp Nou. Arsenal-stjernen er som kjent et produkt av katalanerens eminente ungdomsakademi. Den spanske gigantklubben skal ifølge tabloiden The Sun være villig til å legge rundt 250 millioner kroner på bordet for midtbaneeleganten.

Det er imidlertid ikke bare dårlig nytt for Arsenal-fansen på lørdagens ryktebørs. Nevnte Fabregas skal nemlig være på vei tilbake fra skade, og vil trolig være spilleklar i løpet av fire uker. Dette meldes også av The Sun.

I tillegg skal Arsène Wenger også være ute etter å sikre seg belgiske Moussa Dembele fra AZ Alkmaar. Spissen gjorde seg bemerket under Beijing-OL i 2008, da han scoret 2 mål i 3-2-seieren over Italia i kvartfinalen.

Deco fikk en glimrende start på karrieren i Chelsea, men i det siste har han måtte tåle mye benkesliting. Derfor skal Juventus nå være villig til å betale 60 millioner kroner for den brasilianske playmakeren.

To som ikke varmer benken på Stamford Bridge er John Terry og Ashley Cole, men de har nok neppe imponert Chelsea-manager Guus Hiddink nevneverdig. Nederlenderen skal nemlig ha vært rasende, etter at de to stjernene hadde vært ute på byen, og Cole til slutt endte opp i fyllearresten.

Tidligere Chelsea-manager José Mourinho avviser at han ønsker seg tilbake til England. Ifølge Daily Mail ønsker portugiseren å bli i Serie A for å overbevise kritikerne om at han er rett mann til å lede Inter til suksess.

Også Sunderland-manager Ricky Sbragia har sterke meninger. Ifølge flere kilder truet skotten med å si opp jobben på The Stadium of Light, om Sunderland hadde solgt Kenwyne Jones til Tottenham i januar.

West Ham sliter med skader om dagen, men klubben har fortsatt et håp om at skadene til Jack Collison og Valon Behrami ikke er så alvorlige som først antatt. Det har blitt spekulert i at de kan være ute i hele ni måneder.

Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken