Mye har blitt sagt og skrevet om Newcastles Joey Barton de siste årene, og stort sett har all omtalen vært av det negative slaget. Etter utvisningen mot Liverpool for snaue to uker siden ble det også spekulert i at midtbanemannen var ferdig på St. James’ Park, men nå har Newcastle-manager Alan Shearer gjort helomvending, og ifølge The Sun skal den tidligere storscoren nå vurdere å beholde Barton i troppen. Hvor lang tid går det før Shearer angrer på den beslutningen mon tro?

En annen som håper på en sjanse er Manchester United-spiss Carlos Tevez. Framtiden til argentineren er fortsatt usikker, etter at United fortsatt ikke har kommet med noe konkret bud på spilleren. Tevez skal angivelig har fortalt landslagssjef Diego Maradona at Sir Alex Ferguson er en gammel luring, som vil gjøre alt for å sikre spissen for en billig penge.

Ferguson må imidlertid belage seg på konkurranse fra Real Madrid. Den spanske gigantklubben har hatt en dårlig sesong, og skal ifølge Daily Mail være villig til å bla opp store penger for å sikre seg Tevez. Spilleren selv skal likevel være lunken til en overgang til spansk fotball.

Og når det først er snakk om Real Madrid. Spanjolenes presidentkandidat Florentino Perez steker valgflesk til den store gullmedaljen i disse tider, og siste nytt er at den mektige mannen har ambisjoner om å hente AC Milans brasilianske superstjerne Kaka, om han vinner valget i storklubben.

Tilbake til Premier League. I Tottenham ser man også mot Spania, og Harry Redknapp skal ha sett ut venstrevingen Albert Crusat som et transfermål til sommeren. Spilleren tjener til sitt daglige brød i Almeria, og er verdsatt til den nette sum av rundt 50 millioner norske kroner.

Chelseas midlertidige manager Guus Hiddink oppfordrer AC Milan-manager Carlo Ancelotti til å overta ansvaret for londonklubben. Nederlenderen mener at den italienske ringreven kan få muligheten til få sin beste jobb noensinne.

I Arsenal har de ikke så mye å juble for om dagen, etter at Manchester United dunket dem hodestups ut av Mesterligaen. Klubbens nyeste stjerne, Andrej Arsjavin, håper nå at Barcelona tar rotta på Arsenals overmenn i finalen av den prestisjetunge turneringen. Russeren mener at United spiller maskinfotball, mens Barcelona spiller drømmefotball.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).