Finanskrise er iallefall ikke et ord i Roman Abramovitchs munn. Chelsea er nemlig villige til å bla opp 40 millioner pund for Valencias David Villa, og dermed knuse den engelske overgangsrekorden. (Independent)

Sa vi 40 millioner pund? Det er småtterier, synes man tydeligvis i Spania. Real Madrid høyner med 50% og vil gi Bayern München 60 millioner pund for Franck Ribery. (The Sun)

Aldri en ryktebørs uten Cristiano Ronaldo. Milan har nå kastet seg inn i kampen om Manchester Uniteds portugiser, hevdes det, som erstatning dersom Kaká skulle forsvinne til Real Madrid. (The Sun)

Tottenham er på spillerjakt, og Harry Redknapp vil tilby Aston Villa 8 millioner pund og David Bentley dersom John Carews klubb vil gi slipp på Ashley Young. (The Sun)

Aston Villa på sin side foretrekker heller Jermaine Jenas dersom noen skal hentes fra White Hart Lane. Birmingham-laget snuser også på Røde Stjernes Nenad Mililjas, som er aktuell for nyopprykkede Wolverhampton. (Daily Mail)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Lite er så fint som en hjelpende hånd når man er i nød: Barcelona føler ansvar for Liverpools økonomiske problemer, og vil hente Javier Mascherano fra Merseyside for 20 millioner pund. (The Sun)

Og de nevnte pengeproblemene hindrer Liverpool i å hente ønskespilleren foran neste sesong. Valencias David Silva kommer ikke til Anfield Road, og dermed dukker Real Madrid opp som favoritt til å hente spanjolen. (Flere kilder)

Mer Liverpool: Vekk fra Anfield drar antakelig Andrea Dossena, som kan være på vei til Juventus. (Daily Telegraph)

Ligamesterne fra 2009, 2008, 2007, samt de fleste av årene før det også, har imidlertid penger å bruke. Manchester Uniteds håp om å skaffe seg Lyons Karim Benzema, verdt 30 millioner pund, er ikke blitt mindre etter at Lyons president uttalte at Benzema «ikke er utilgjengelig for salg». (Daily Express)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Birmingham har fått beskjed om å legge 4 millioner pund på bordet for Coventrys forsvarsspiller Scott Dann. I klubben hvor Trond-Egil Soltvedt og Runar Normann herjet i sine glansdager har man også takket nei til én million pund for Gary McSheffrey. (Dailt Express)

Stewart Downing kan forlate Middlesbrough dersom klubben mottar et akseptabelt tilbud, sier klubbformann Keith Lamb. (Daily Express)

Stoke kaster seg inn i kampen om Manchester Citys Richard Dunne, som også er jaktet av Tottenham. (Daily Mail)

IStoke vil man dessuten gi Liam Lawrence ny kontrakt, mens Glenn Whelans krav om lønnsøkning er pent blitt avslått. (Daily Mirror)

Lucas Neill har avslått en ny ettårskontrakt i West Ham, og klubben vil hente inn Rod Fanni og Matthew Bates fra henholdsvis Rennes og Middlesbrough som erstatning. (Daily Telegraph)

I Hull vil man hente Manchester United-duoen Manucho og Frazier Campbell, som begge har vært utleid til KC Stadium tidligere. (Daily Mirror)

Og Leicester-sjef Nigel Pearson vil signere Doncasters midtbanespiller Richie Wellens, for en million pund. Så vet du det. (Daily Mirror)

Til slutt:

England-kaptein John Terry ber Jamie Carragher revurdere avgjørelsen om å gi opp landslagsspill. (Flere kilder)

West Ham-spiss Carlton Cole vil derimot inn på landslaget, og har bedt Didier Drogba om råd i jakten på å få flagget på brystet. (Daily Star)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Slaven Bilic og Roberto Mancini er favorittene til å overta Portsmouth, etter at midlertidig manager i klubben, Paul Hart, har fått beskjed om at han ikke vil bli tilbudt jobben. (Daily Mirror)

Manchester Citys Elano har gitt den styrtrike klubben et ultimatum: Dersom brasilianeren ikke får en ny, lukrativ kontrakt, har blåtrøyene sett det siste av ham i Premier League. (Daily Mail)

Denne så du ikke komme: England-sjef Fabio Capello mener at hans landslag er Rafael Nadal, dersom spanjolene er Roger Federer - på grunn av engelskmennenes fysikk, sammenlignet med europamesternes sjarm og list. (Flere kilder)

Og Arsenals Theo Walcott kommer med innrømmelser om at han anla bart og skjegg fordi han var lei av at lagkameratene kalte ham for en «søt, liten gutt». (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!